LSTN - Figyelj csak!

Fejhallgatók a tudatos vásárlóknak

2018. június 7., csütörtök, 19:00

LSTN audio hifi fejhallgató fülhallgató hangfal hangszóró Bluetooth fülhallgató Bluetooth fejhallgató Bluetooth hangszóró Bluetooth hangfal

Ó, hát ilyennel sem találkoztunk eddig! Mások a zenei küldetésről, forradalmi 3D technológiákról, vagy nagyon ritka esetben, környezettudatos anyaghasználatról és gyártásról rebegnek a márkájuk bemutatásakor. A LSTN viszont azzal kezdi, hogy a cég nyereségéből hallókészülékeket ajándékoznak a rászorulóknak. Tehát a recept alapja az, hogy ha vesz magának egy LSTN terméket, azzal valaki mást is segít, hogy egy kicsit közelebb kerüljön a zene élvezetének lehetőségéhez.

Fgylj!

Aki érti az angol nyelvet és betűzés helyett netán egybeolvasta a LSTN nevét, már rá is jött, hogy a márkanév igazából egy poén, az angol "listen", vagyis hallgatni, figyelni szó, magánhangzók nélkül leírva.

Kínálat?

Az LSTN kínálatában most három fejhallgató, négy fülhallgató, egy kicsi Bluetooth hangszóró és egy a Delta Airlines járatain használható, aktív zajzáras IN-FLIGHT modell van. Igen, tudjuk, ezt nem lehet megvenni, de azért mégiscsak része a termékpalettának. No és ott vannak még a kiegészítők is a termékek között. Tehát kábelek, adapterek, tokok, füldugók és sok más.

LSTN TROBADOUR fejhallgató

A kínálat csúcsa a LSTN TROUBADOUR, egy vezeték nélküli modell, zebrafa vagy juhar buroklattal. Ebben a modellben 40 milliméteres hangszóró dolgozik, 18 Hz-20 kHz között, 50 milliwatt teljesítményből gazdálkodva. A Bluetooth fejhallgató, akár vezetékesként is használható, a szükséges 1,2 m hosszú kábel része az alapcsomagnak.

LSTN FILLMORE fejhallgató

A következő modell a FILLMORE vezetékes és vezeték nélküli változata, zebrafa burkolattal. Ez a típus szintén 40 milliméteres hangszórókat dolgoztat, de már csak 20 Hz-20 kHz közötti frekvenciatartományban. A teljesítmény ezúttal is 50 milliwatt, kábel pedig mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli változathoz jár.

LSTN WEMBLEY fülhallgató

A fülhallgatók között a legnagyobb vezetékes típus a WEMBLEY, diófa vagy bambusz burkolattal. Ebben 8 milliméteres hangszórót találunk, ami 16 Ohm impedancia mellett 20 Hz-20 kHz frekvenciaátfogást kínál.

LSTN BOWERY fülhallgató

Emellett akad még két kisebb modell. A BOWERY, cseresznyefa, ébenfa vagy zebrafa tokozással és harisnyázott kábellel. Illetve szintén az olcsóbbak közé tartozik az AVALON, bambusz vagy ébenfa tokozással. A 8 milliméteres, hagyományos, dinamikus hangszóró ezeknek is jellemzője.

LSTN BOLT fülhallgató

Vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő típust egyet találunk a termékpalettán. Ez a BOLT, ami kifejezetten sportoláshoz lett tervezve. Ennek megfelelően, a hallójárat mellett, a fülkagylóban is megtámaszkodik és ellenáll az izzadtságnak. Sőt, akad néhány szokatlan tulajdonsága is, mint a 6 milliméteres hangszóró, a 100 hertzes alsó frekvenciahatár és a "vegán bőr" tok, amire mi még nem találtunk magyarázatot.

LSTN SATELLITE Bluetooth hangszóró

Végezetül a kínálat részét képezi még egy Bluetooth hangszóró, ami a LSTN-re jellemző módon zebrafa, cseresznyefa vagy diófa burkolattal rendelhető.

LSTN SATELLITE Bluetooth hangszóró

A termékek műszaki jellemzői nem árulnak el sokat a kis fülhallgatók és fejhallgatók hangjáról, ezért kénytelenek leszünk teszteket végezni, hogy megtudjuk, mit is kapunk a pénzünkért. Elvégre azt már tudjuk, hogy a rászorulók mit kapnak.

A LSTN termékeket az lstn.hu webshopban lehet megrendelni.

lstn.hu

LSTN TROBADOUR fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.