1MORE fülhallgatók a Muzix kínálatában

2020. május 18., hétfő, 09:20

1MORE audio hifi fejhallgató fülhallgató Bluetooth fülhallgató TWS fülhallgató 1MORE fülhallgató

Az amúgy is színes fej- és fülhallgató palettával rendelkező Muzix Group tovább bővítette kínálatát, így már megtalálható webáruházukban a 1MORE teljes kínálata.

A Xiaomi Corp kínai okostelefongyártó támogatásával három korábbi Foxconn vezető hozta létre a 1MORE Inc. nevű audio készülékgyártó vállalatot, hogy kihívást jelentsen az Apple Inc. Beats Electronics LLC csoporttal szemben a globális piacon.

Miután 2014-ben több mint 10 millió fülhallgatót értékesítettek Kínában, más tengerentúli piacokra terjeszkedtek.

"Stratégiánk az, hogy kiváló minőségű audio eszközöket kínáljunk reális áron. A globális audio piacon Lexus akarunk lenni, nem pedig Toyota vagy BMW." - mondta Gary Hsieh, a 1MORE társalapítója és vezérigazgatója a The Wall Street Journalnak egy nemrégiben készített interjúban.

A shenzheni társaság kemény harcot folytat a globális fejhallgató-gyártók ellen, ideértve az Apple által támogatott Beats-et is, amely stílusos és minőségi audio márkává vált a globális piacon. A 1MORE csatlakozik a Xiaomi-hoz, a Lenovo Group Ltd.-hez és más kínai technológiai vállalatokhoz annak érdekében, hogy megváltoztassa azt a felfogást, hogy a Kínában gyártott termékek olcsók és alacsony minőségűek.

1MORE H1707 fejhallgató

A 1MORE fülhallgató készítőként kezdett működni, de legfőbb célja az, hogy olyan audio eszközöket hozzon létre, amelyek chat-központú kommunikáción keresztül kötik össze az embereket - mondta Hsieh. Például a 1MORE bemutatta a Smart Bear-t, amely támogatja Kína legnépszerűbb azonnali üzenetküldő alkalmazását, a WeChat-et, amelyet a kínai internetes óriás, a Tencent Holdings Ltd. üzemeltet.

Hsieh úr, vezető audio céggé válás iránti törekvése a Foxconn-ban működő korábbi munkahelyéig nyúlik vissza. Segített a világ legnagyobb szerződéses elektronikai gyártójának megszerezni az Apple megrendelését, hogy 2000 elején összeállítsa elektronikus zenelejátszóját, az iPodot.

A korábbi Foxconn ügyvezető igazgató 2013-ban alapította a saját cégét, a 1MORE-t, mivel azt állítja, hogy egy évtized Foxconn-nál szerzett tapasztalata után ismerte az alacsony értékű szerződéses gyártás nehézségeit.

Más, jól bevált audio gyártókhoz, például a Beats-hez és a Bose-hoz képest elismerte, hogy az 1MORE legnagyobb kihívása az ismertségének fokozása Kínán kívül.

A Xiaomi rajongói sikeréből tanulva a 1MORE meghívta a fogyasztókat, hogy vegyenek részt új termékek fejlesztésében.

1MORE H1707 fejhallgató

A kimagasló minőségi és műszaki tartalommal rendelkező 1MORE termékek között megtalálhatók a kifejezetten zenehallgatásra tervezett, több hangszórós, vezetékes fej- és fülhallgatók.

1MORE E1010 hifi fülhallgató

A Bluetooth fülhallgatók között számos érdekes termék található, többek között aktív zajzáras, két hangszórós teljesen vezetékmentes, aktív zajszűrős, két hangszórós nyakpántos, vagy LDAC képes változat három hangszóróval.

1MORE E1001BT nyakpántos fülhallgató

A 1MORE termékei között találunk kifejezetten gaming célra készült fejhallgatót és Bluetooth fülhallgatót is.

1MORE Spearhead VR gamer headset

A 1MORE újdonságai között megtalálható az EHD9001TA teljesen vezeték nélküli TWS fülhallgató forradalmi, hibrid 2 hangszórós technológiával és aktív zajszűréssel. A 22 óra zenelejátszásra alkalmas eszköz támogatja az aptX és az AAC kodekeket is.

1MORE EHD9001 aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató

Amint lehetőségünk nyílik rá, visszatérünk a 1MORE fül- és fejhallgatókra részletes, kimerítő cikkek keretein belül az AV-Online hasábjain.

muzixgroup.com

muzix.hu

1more.com

1MORE E1010 hifi fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.