1MORE fülhallgatók a Muzix kínálatában

2020. május 18., hétfő, 09:20

1MORE audio hifi fejhallgató fülhallgató Bluetooth fülhallgató TWS fülhallgató 1MORE fülhallgató

Az amúgy is színes fej- és fülhallgató palettával rendelkező Muzix Group tovább bővítette kínálatát, így már megtalálható webáruházukban a 1MORE teljes kínálata.

1MORE THX fülhallgató1MORE E1001BT nyakpántos Bluetooth fülhallgató1MORE E1001BT nyakpántos fülhallgató1MORE E1004BA aktív zajzáras nyakpántos Bluetooth fülhallgató1MORE E1004BA aktív zajzáras nyakpántos Bluetooth fülhallgató1MORE E1004BA aktív zajzáras nyakpántos Bluetooth fülhallgató1MORE E1004BA aktív zajzáras nyakpántos Bluetooth fülhallgató1MORE E1010 hifi fülhallgató1MORE E1010 hifi fülhallgató1MORE E1026BT TWS fülhallgató1MORE EHD9001 aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató1MORE EHD9001 aktív zajzáras TWS fülhallgató1MORE H1707 fejhallgató1MORE H1707 fejhallgató1MORE H1707 fejhallgató1MORE H1707 fejhallgató1MORE H1707 fejhallgató1MORE Spearhead VR gamer headset1MORE Spearhead VR gamer fejhallgató

A Xiaomi Corp kínai okostelefongyártó támogatásával három korábbi Foxconn vezető hozta létre a 1MORE Inc. nevű audio készülékgyártó vállalatot, hogy kihívást jelentsen az Apple Inc. Beats Electronics LLC csoporttal szemben a globális piacon.

Miután 2014-ben több mint 10 millió fülhallgatót értékesítettek Kínában, más tengerentúli piacokra terjeszkedtek.

"Stratégiánk az, hogy kiváló minőségű audio eszközöket kínáljunk reális áron. A globális audio piacon Lexus akarunk lenni, nem pedig Toyota vagy BMW." - mondta Gary Hsieh, a 1MORE társalapítója és vezérigazgatója a The Wall Street Journalnak egy nemrégiben készített interjúban.

A shenzheni társaság kemény harcot folytat a globális fejhallgató-gyártók ellen, ideértve az Apple által támogatott Beats-et is, amely stílusos és minőségi audio márkává vált a globális piacon. A 1MORE csatlakozik a Xiaomi-hoz, a Lenovo Group Ltd.-hez és más kínai technológiai vállalatokhoz annak érdekében, hogy megváltoztassa azt a felfogást, hogy a Kínában gyártott termékek olcsók és alacsony minőségűek.

1MORE H1707 fejhallgató

A 1MORE fülhallgató készítőként kezdett működni, de legfőbb célja az, hogy olyan audio eszközöket hozzon létre, amelyek chat-központú kommunikáción keresztül kötik össze az embereket - mondta Hsieh. Például a 1MORE bemutatta a Smart Bear-t, amely támogatja Kína legnépszerűbb azonnali üzenetküldő alkalmazását, a WeChat-et, amelyet a kínai internetes óriás, a Tencent Holdings Ltd. üzemeltet.

Hsieh úr, vezető audio céggé válás iránti törekvése a Foxconn-ban működő korábbi munkahelyéig nyúlik vissza. Segített a világ legnagyobb szerződéses elektronikai gyártójának megszerezni az Apple megrendelését, hogy 2000 elején összeállítsa elektronikus zenelejátszóját, az iPodot.

A korábbi Foxconn ügyvezető igazgató 2013-ban alapította a saját cégét, a 1MORE-t, mivel azt állítja, hogy egy évtized Foxconn-nál szerzett tapasztalata után ismerte az alacsony értékű szerződéses gyártás nehézségeit.

Más, jól bevált audio gyártókhoz, például a Beats-hez és a Bose-hoz képest elismerte, hogy az 1MORE legnagyobb kihívása az ismertségének fokozása Kínán kívül.

A Xiaomi rajongói sikeréből tanulva a 1MORE meghívta a fogyasztókat, hogy vegyenek részt új termékek fejlesztésében.

1MORE H1707 fejhallgató

A kimagasló minőségi és műszaki tartalommal rendelkező 1MORE termékek között megtalálhatók a kifejezetten zenehallgatásra tervezett, több hangszórós, vezetékes fej- és fülhallgatók.

1MORE E1010 hifi fülhallgató

A Bluetooth fülhallgatók között számos érdekes termék található, többek között aktív zajzáras, két hangszórós teljesen vezetékmentes, aktív zajszűrős, két hangszórós nyakpántos, vagy LDAC képes változat három hangszóróval.

1MORE E1001BT nyakpántos fülhallgató

A 1MORE termékei között találunk kifejezetten gaming célra készült fejhallgatót és Bluetooth fülhallgatót is.

1MORE Spearhead VR gamer headset

A 1MORE újdonságai között megtalálható az EHD9001TA teljesen vezeték nélküli TWS fülhallgató forradalmi, hibrid 2 hangszórós technológiával és aktív zajszűréssel. A 22 óra zenelejátszásra alkalmas eszköz támogatja az aptX és az AAC kodekeket is.

1MORE EHD9001 aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató

Amint lehetőségünk nyílik rá, visszatérünk a 1MORE fül- és fejhallgatókra részletes, kimerítő cikkek keretein belül az AV-Online hasábjain.

muzixgroup.com

muzix.hu

1more.com

1MORE E1010 hifi fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.