Monster SuperStar HotShot Bluetooth hangszóró teszt

Nemcsak a méret a lényeg - de azért az is

2017. augusztus 17., csütörtök, 08:25

Monster audio hifi hangfal hangszóró hangrendszer Bluetooth Bluetooth hangszóró Bluetooth hangfal Bluetooth hangrendszer hangrendszer teszt hangfal teszt hangszóró teszt Monster teszt Bluetooth hangrendszer teszt Bluetooth hangszóró teszt

Kicsi a bors... - mondhatnánk a Monster legújabb hangszórójára, amelyben az a törekvés látszik érvényesülni, hogy miként lehetne egy Bluetooth-os hangszórót a legkisebb méretűre tömöríteni, úgy, hogy közben mégis képes legyen nagy hangerőn és szépen szólni.

Tipikusan zsebbarát

Utazáshoz, kiránduláshoz is elég jó megoldásnak tűnik a legkisebb SuperStar hangrendszer. Kicsi és könnyű, kényelmesen elfér egy kisebb méretű táskában, vagy esetleg egy kabátzsebben, a hozzátartozó karabinerrel pedig akár az övünkre is felcsatolhatjuk. Szó, ami szó, a Monster igazán odafigyelt rá, hogy helyet spóroljon nekünk a pakolásnál, és hogy a kis SuperStar HotShot könnyen szállítható legyen, valamint nem utolsó szempont, hogy meglepően könnyű.

Monster Superstar Hotshot Bluetooth hangszóró

Méretét tekintve kényelmesen elfér a tenyerünkben, háza kemény műanyag. A dizájn elég minimalista, (ezüst-arany díszítésű fekete, fekete, fekete-platina, vagy fehér színben kapható). Az alján és az oldalán gumitalpak találhatók (amelyek, nem vicc, kicsit tapadókorongként is funkcionálnak).

Monster Superstar Hotshot Bluetooth hangszóró

A tetején található fülbe akaszthatjuk be a karabinert. A bekapcsoló gomb az alján található, két szélén pedig a micro USB port és a 3,5 mm-es analóg bemenet a forrás csatlakoztatásához (amennyiben kábellel akarjuk használni). Saját tapasztalatunkból kiindulva említjük meg, hogy ez a kis jószág nem kapcsol ki magától, csak gombnyomásra; ha már nem használjuk zenehallgatásra, jobban tesszük, ha azonnal kikapcsoljuk, különben elég könnyen lemeríthetjük az akkumulátort. (Különösen, ha egy fél napra bekapcsolva marad, mint eleinte a mi esetünkben.)

Monster Superstar Hotshot Bluetooth hangszóró

Az eszköz használata rendkívül egyszerű. Ahhoz, hogy Bluetooth segítségével csatlakoztathassuk bármilyen eszközhöz - telefonhoz, tablethez, laptophoz -, majd az eszközön (ami esetünkben egy telefon volt) kikeresni a párosítási lehetőségek listájából. Alternatív esetben, ha telefonunk NFC-kompatibilis, még ennél is könnyebb a procedúra. A reakcióideje meglepően gyors, nekünk azonnal csatlakozott. Ne lepődjünk meg rajta, hogy a bekapcsolás- és az értesítési hang nagyon hangos, ezeken sajnos nem lehet állítani. Külön jó pont, hogy akárhányszor bekapcsoltuk, mindig emlékezett a telefonunkra, és ha már zenét hallgattunk, magától felcsatlakozott, és pár pillanat múlva már nem a telefon hangszóróján, hanem a SuperStar HotShoton szólt a muzsika. Az akkumulátor körülbelül 5 és fél óra folyamatos zenélést bír.

Monster Superstar Hotshot Bluetooth hangszóró

Hangminőség

A Monster HotShot méretéhez képest meglepően nagy hangerő kifejtésére képes. Nyilván az ember ennyi pénzért ne várjon stúdió minőségű hangot. Érdemes viszont megjegyezni, hogy elég nagy basszust tud produkálni. Nagy terhelés esetén a kis szerkezet hajlamos mozgolódni, így ilyenkor inkább fektetve érdemes használni. A hangzása összességében dinamikus, részletező, különösen a mélyeket emeli ki, és a hangszereket is egész jól ábrázolja. Túl nagy hangerőn hajlamos torzítani.

Monster Superstar Hotshot Bluetooth hangszóró

Hihetetlen, de a SuperStar HotShot képes volt probléma nélkül betölteni egy esetünkben 30 négyzetméteres teret, ráadásul vígan flangálhattunk a telefonnal a helyiségben úgy, hogy a SuperStart másik végében hagytuk, a jel nem szakadozott, a zene zavartalanul, gördülékenyen szólt. Ezenkívül nemcsak zenehallgatáshoz használhatjuk, konferencia-hívásokhoz kihangosítóként is remekül bevethető.

Monster Superstar Hotshot Bluetooth hangszóró

Záró gondolatok

A Monster SuperStar HotShot egy parányi hangsugárzó, a hangja mégis akkora, mintha egy sokkal nagyobb testből szólna. Tökéletes megoldás azoknak, akik egy kicsi és könnyű hordozható hangrendszert keresnek maguknak nem túl drágán.

A CIKK MÉG NEM ÉRT VÉGET, KÉRLEK LAPOZZ!

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.