Címke

Monster [18 találat]


Monster iSport Achieve és iSport Compete sportülhallgatók tesztje

2017. december 22., 09:00

Monster iSport Compete sportfülhallgatóUgyan a gyártók mostanra szinte teljesen behódoltak a Bluetooth alapú eszközöknek, továbbra is logikus érvek (többek között a kedvezőbb ár) szólnak a kábeles megoldások mellett. A Monster kifejezetten intenzív testmozgást végzőknek kifejlesztett iSport Achieve és Compete füleseinek egyik fő előnye, hogy használójuk nem az áruk miatt fog izzadni.

Monster SuperStar HotShot Bluetooth hangszóró teszt

2017. augusztus 17., 08:25

Monster SuperStar HotShot Bluetooth hangszóróKicsi a bors... - mondhatnánk a Monster legújabb hangszórójára, amelyben az a törekvés látszik érvényesülni, hogy miként lehetne egy Bluetooth-os hangszórót a legkisebb méretűre tömöríteni, úgy, hogy közben mégis képes legyen nagy hangerőn és szépen szólni.

Monster HDMI kábel teszt

2017. július 19., 21:10

Monster HDMI kábelekLelkes olvasóinknak nem kell bemutatni az amerikai Monster izgalmas termékeit. Korábbi tesztjeinkben számos hordozható hangszórót, fül- és fejhallgatót volt alkalmunk bemutatni és egyben megkedvelni. Azt azonban kevesen tudják, hogy a cég sikersorozata hol is gyökeredzik. A kulcsszó: a kábel!

Monster Firecracker Bluetooth hangszóró teszt

2017. május 30., 14:35

Monster Firecracker Bluetooth hangrendszerA vezeték nélküli hangrendszerek elárasztották a piacot, és ember legyen a talpán, aki megtalálja a fényt az alagút végén! A nagy kutakodás közben nem nehéz belefutni mai tesztalanyunkba, elvégre kis túlzással reflektorként is funkcionál.

Monster iSport Victory és iSport Intensity Bluetooth sportfülhallgatók tesztje

2017. március 30., 18:40

Monster iSport Victory Bluetooth sportfülhallgatóSokan szeretnék tudni, hogy milyen fülhallgatót vegyenek futáshoz vagy aktív testmozgáshoz. Léteznek kimondottan e célra fejlesztett modellek, mint például a Monster Victory és Intensity. E fülesek olyannyira ergonómia-centrikus felépítésűek, hogy immár telefonunkhoz sem kell csatlakoztatni őket, hiszen vezeték nélküliek.

Monster Blaster Bluetooth BoomBox teszt

2017. február 28., 15:10

Monster Blaster Bluetooth BoomBoxMonster Blaster - akár egy rapper neve is lehetne, egyenesen a műfaj hőskorából. Pedig ez egy aránylag friss boomblaster, vagyis vezeték nélküli hangrendszer.

Monster SuperStar BackFloat Bluetooth hangrendszer teszt

2015. szeptember 18., 06:30

Monster SuperStar BackFloat vízálló Bluetooth hangszóróHordozható hangrendszert mindenki látott már, no de úsztathatót? A Monster SuperStar BackFloat ilyen megoldás: nem csak zenél, hanem egyidejűleg a vízen is fennmarad.

Monster Adidas In-Ear Blue sportfülhallgató teszt

2014. november 29., 16:20

Monster Adidas In-Ear Blue sportfülhallgatóA remek minőségű kábeleiről, majd később a Beats-hullámról világszinten ismertté vált, amerikai Monster kínálatában, rengeteg fej és fülhallgatóval találkozhatunk, melyek döntő része inkább az erősebb középkategóriába tartozik. Ilyesfajta szintet képvisel a mai cikkünkben bemutatott termék is, a kifejezetten sportolóknak szánt Adidas In-Ear Blue, melynek különösen azok örülhetnek, akik sokat mozognak, de közben szeretnének zenét hallgatni... amolyan Monster stílusban.

Monster Turbine Pro Gold és Pro Copper fülhallgató teszt

2013. november 4., 12:45

Monster Turbine Pro fülhallgatóA Monster nemrég nagyot dobbantott az audiofil felhasználóknak címzett, Turbine nevű fülhallgatójával. Most kíváncsian vettük kézbe a Turbine két felturbózott verzióját, melyek az arany és a vörösréz fényeiben úsznak.

Monster DNA On-ear fejhallgató teszt

2013. augusztus 26., 10:15

Monster DNA On-ear fejhallgatóNem unatkoznak a Monster fejhallgatós részlegén. A legváratlanabb formákkal igyekeznek felturbózni prémium kategóriás, utazós felhasználásra optimalizált termékeiket, melyek közül most a DNA típusokat próbáltuk ki.

Monster Inspiration fejhallgató teszt

2013. május 6., 18:40

Monster Inspiration fejhallgatóKevesen tudják, de a Monster már jó ideje nem vesz részt a Beats by Dr. Dre modellek gyártásában. Szintén nem köztudott, hogy ez a márka, mely egykor a világ egyik legnépszerűbb mobil fejhallgatójának technikai hátterét biztosította, saját füleseket is készít. A mai tesztben taglalt, utcai felhasználásra szánt Monster Inspiration egyike a cég legfrissebb modelljeinek. Érdekessége, hogy kivitelében egyszerre próbál prémium kategóriás és személyre szabható lenni. Na és a hangminőség? Tesztünkből minden kiderül!

Monster iSport Immersion In-Ear Headphones with ControlTalk vízálló sport fülhallgató teszt

2012. szeptember 19., 08:35

A Monster iSport Immersion vérbeli sportfüles. Különlegessége, hogy nem csak szárazföldön, hanem nedves környezetben is üzemképes marad, gyakorlatilag vízálló. Teljesen mindegy, hogy tornateremben szaltózunk, kerékpárunkkal trükközünk, vagy hófödte hegycsúcsokon száguldozunk, netalán tengeren szörfözünk. Elméletileg az iSport stabilan fülünkben marad, ebben segít szokatlanul megoldott támasztéka. Az általa nyújtott hangminőség pedig csak hab a tortán.

Monster IFA 2012

2012. szeptember 2., 16:05

A hangminőség és dizájn tényezők évről évre egyre ritkábban zárják ki egymást. Testreszabható, ténylegesen ékszerként funkcionáló fülesek is felvillantak az amerikai Monster standján. Emellett nem volt hiány példaértékű HDMI kábelekben és a manapság trendi, hordozható hangrendszerekben sem. Rejtélyes módon nem engedték fényképezőgép és kamera használatát, pedig bőven akadt látnivaló.

Monster iClarity HD mobil ultrakompakt hangrendszer teszt

2012. július 8., 09:30

Vezeték nélküli mobil hangrendszer, és tenyérnyi helyen elfér. Ez a Monster iClarity HD elnevezésű, miniatűr mobil kütyüje. A népszerű Monster kábelek, vagy a mindenütt felbukkanó Beats fülesek mellett kicsit bennünket is meglepett az iClarity. Beépített mikrofonja és harsány hangja miatt főleg azoknak ajánljuk, akik áramforrás nélkül is igényt tartanak egy mindenhol elférő zenedobozra. Ja, és telefonhívásokra is alkalmas!

Monster Turbine In-Ear fülhallgató teszt

2012. június 10., 11:30

A vérbeli hifisták szilárd meggyőződése, hogy árkategóriától függetlenül a fülhallgatók nem alkalmasak csúcsszínvonalú, igazi sztereó rendszerekhez hasonló hangvisszaadásra. Nos, ezt a tényt a Monster Turbine sem cáfolja, helyette inkább tovább emeli a lécet: gyártója szerint ez a füles nemcsak hifizésre való, hanem azt az élményt nyújtja, amire normál esetben csak high-end berendezések képesek. Zsebre vágható audiofil hangrendszer? Most komolyan?

Monster Beats by Dr. Dre Solo fejhallgató teszt

2012. május 8., 07:10

Történt egyik napon, hogy a vonaton ülve zenét hallgattam. Ekkor nem hétköznapi dologra került sor, a velem szemben ülő két fiatal srác egyike udvariasan megszólított, hogy ne haragudjak, de milyen márkájú fejhallgatót viselek? Én visszakérdeztem, hogy hallottak-e már arról a bizonyos Dr. Dre nevű rapperről?

Power Beats Sport Headphones From Monster sport fülhallgató teszt

2012. március 27., 09:35

Szédületes tempóban gyarapszik Beats füleseinek palettája. A Monster Beats By Dr. Dre Studio és Solo HD modellek után felmerülhet a kérdés, vajon képesek ugyanezt az ütős, minőségi hangot összepréselni egy pár apró fülhallgatóba is? Hogy erről megbizonyosodjunk, teszt alá vetettük az aktív életmódot folytató felhasználóknak szánt, Power Beats Sport Headphones From Monster modellt. Micsoda dizájn! No és milyen hang?

Monster Beats by Dr. Dre Studio zajzáras fejhallgató teszt

2012. január 3., 08:25

Szerkesztőségünkben vendégeskedett az elmúlt idők egyik legcsinosabb külsejű (ám kevésbé csinos árcédulájú) fejhallgatója, az amerikai Monster műhelyéből frissen érkező, aktív zajszűrővel és belső erősítéssel ellátott Beats by Dr. Dre Studio. A Grammy-díjas rapper által megálmodott termék alkalmas utcai viselésre és jó szolgálatot tehet repülőutakon, mindamellett szuperül reprodukálja a G-Funkot. Halljuk hát az igazságot!

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.