Címke

iPhone [39 találat]


FiiO i1 Apple DAC teszt

2017. október 11., 12:15

FiiO i1 Apple DACMostanra már tudjuk, hogy ha a számítógépből jobb hangot akarunk kihozni, akkor DAC segítségével, akár audiofil CD-játszókkal egyenértékű minőséget kaphatunk. De mi a helyzet akkor, ha Apple mobileszközzel rendelkezünk, abból is lehet így jobb hangzást előcsikarni? Hogy kérdésünkre választ kapjunk, leteszteltük a FiiO kifejezetten e célra készült, i1 nevű DAC modulját.

DA konverter Apple készülékekhez

2017. október 2., 14:15

FiiO i1 Lightning DACAz iPhone 7 óta száműzött Jack csatlakozó kapóra jön olyan cégeknek, mint a FiiO. Ezért elkészített egy Lightning csatlakozós DA konvertert, amit rengeteg utcai fül- és fejhallgató meghálálhat.

JBL Reflect Aware fülhallgató teszt

2016. október 17., 11:45

JBL Reflect Aware fülhallgatóKi ne hallotta volna a legújabb híreket? Az Apple eltemette a Jack csatlakozót, ezáltal teljesen új kategóriához engedte hozzáférni a fejhallgató specialistákat. Ezúttal a JBL Reflect Aware-t próbáltuk ki, mely egyik fő különlegessége, hogy Lightning csatlakozós, de sok mást is tud.

Geneva Model S iPod/iPhone dokkoló hangrendszer teszt

2013. július 4., 11:10

Geneva Model S iPhone dokkoló hangrendszerAz ébresztőórás rádió elnevezés hallatán sokan egy lapos fekete műanyag dobozkára asszociálnak, elején élénk zöld vagy piros számlappal. Ezek a készülékek jó célt szolgálnak, más kérdés, hogy a reggelente harsogva megszólaló, recsegő hangszóróik nem sokkal adnak kellemesebb hangot a sztenderd vekker csörömpölésénél. A svájci Geneva cég úgy döntött, piacra dobja az ébresztőórás rádiók (és iPod dokkolók) Rolls Royce-át, egy elegáns ébresztőt, melynek alapvető célja nem különb az előbb leírtaknál. Mégis, az általunk tesztelt Geneva Model S többet nyújt az "ébredjünk minőségi hangra" elvnél. Egyedi stílussal bír.

Karcsú mikro hifit készített a Sharp

2013. július 3., 18:05

Sharp DK-KP82PH mikro hifiNemrég egy új, extra kis helyigényű hangrendszer jelent meg a Sharp kínálatában. A kissé egyhangú, DK-KP82PH típusnevezés mögött valójában elegáns, sokoldalú készülék rejtőzik.

Samsung DA-E650 audio dokkoló hangrendszer teszt

2013. június 14., 12:40

Samsung DA-E650 audio dokkoló hangrendszerMi kell a vásárlók meggyőzéséhez? Jó hangzás, ismert név, különleges funkciók, vagy olyan formaterv, ami előtt nem lehet elsétálni egy áruházban? A Samsung az első három közül bármelyiket bevetheti, mégis hangsúlyosan alkalmazza a lista negyedik elemét. No de vajon leplezni akarnak valamit, vagy csak egyszerűen mindenkit felül akarnak múlni formatervezésben?

B&W Z2 AirPlay dokkoló hangrendszer teszt

2013. április 19., 12:35

Bowers & Wilkins Z2 AirPlay dokkoló hangrendszerAz iPhone 5 bejelentése újabb lépésre kényszerített sok céget, mivel az új generációs mobileszközökre már nem a jó, öreg 30 tűs csatlakozó, hanem a korszerűbb Lightning aljzat került. Az újabb csatolófelület megléte főleg olyan dokkolós hangrendszereknél okoz gondot, ahol sokszor méretbeli adottságok miatt még átalakítót sem használhatunk. Részben ezért, és a vezeték nélküli zenelejátszás népszerűsége miatt került forgalomba néhány hete a B&W Z2, melyet mai tesztünkből Önök is megismerhetnek.

Új B&W Lightning csatlakozós dokkolók

2013. március 20., 18:35

Bowers & Wilkins Z2 AirPlay iPhone dokkoló hangrendszerA népszerű B&W Zeppelin és Zeppelin Mini modellek fölött már kezdett eljárni az idő, így kisebb-nagyobb módosításokkal látta el őket a brit székhelyű Bowers & Wilkins.

Samsung DA-E750 Android/iPhone csöves dokkoló hangrendszer teszt

2012. december 17., 14:55

Samsung DA-E750 Android/iPhone csöves dokkoló hangrendszerA dokkolók felnőttek. Nincs is ennek szebb bizonyítéka, mint a Samsung DA-E750, ami nem valami különlegesen drága ritkaság egy hifi szalon előterének kínálatából és nem is holmi ócska aktív hangfalacska, aminek a műanyag testét addig csinosítgatták, míg végül trendi lett. Ez valódi hifi készülék. No de ne szaladjunk ennyire előre!

Érkezőben az LG ND5520 dokkolós hangrendszer

2012. október 15., 13:10

A folyamatosan fejlődő dokkolókat jellemzi, hogy trendi külső mellett méretcsökkenésre és folyamatosan bővülő szolgáltatásokra vannak kényszerülve. Másként egy gyártó vagy termék könnyen elsüllyedhet a kommersz szürkeségben. Ebből a ködös halmazból próbál kiemelkedni az LG ND5520 aktív, iOS és Android mobileszközöket fogadó, hófehér színű dokkoló hangrendszere.

Pioneer STEEZ STZ-D10S-L iPod dokkolós hordozható hangrendszer teszt

2012. október 9., 09:15

Érdekes koncepciót tűzött maga elé a Pioneer, mikor piacra dobta kimondottan táncos lábúaknak szánt, STEEZ fantázianévvel ellátott készülékeit. A legnagyobb modellt, mely leginkább futurisztikus gettóblaszter imitáció, már kipróbáltuk. Most a legkisebb, nem kevésbé modern kinézetű példányt teszteltük. Tény, hogy nem egy erőgép, viszont szolgáltatások tömkelegével kényeztetett bennünket. Táncra fel!

Hamarosan érkeznek a B&W új AirPlay hangrendszerei

2012. október 1., 14:50

A Zeppelin Air várakozást felülmúló sikereit figyelembe véve, nem is annyira meglepő, hogy újabb AirPlay hangrendszert készített a brit gyártó. A hamarosan boltokba kerülő, B&W A5 és A7 hangrendszerek funkcionalitásukat tekintve a Zeppelin Air szolgáltatásait kínálják, csak kicsit más köntösben.

AirPlay, már Onkyo erősítőkhöz is

2012. szeptember 26., 08:55

Az Onkyo hamarosan piacra kerülő DS-A5 készülékével beállt azon gyártók sorába, akik házimozi erősítőik mellé AirPlay szolgáltatást is kínálnak.

iPhone 5 bejelentés

2012. szeptember 12., 23:45

Ahogyan azt mindenki várta, Tim Cook bemutatta az új iPhone 5-öt. Hónapok óta szivárogtak a képek az alkatrészekről, és bizony túlnyomó többségük teljesen hiteles volt. Vagyis az új készülék máris ismerős.

TEAC SR-100i CD-lejátszós iPod dokkoló hangrendszer teszt

2012. augusztus 9., 07:35

Az iPod kiegészítők galaxisából érdekes látogató landolt szerkesztőségünkben. Hangos szándékkal jött, a TEAC űrállomásról, és rengeteg dologra képes. Ő név szerint TEAC SR-100i, extrém külsejű CD-lejátszóval, iPod dokkolóval, és ébresztőórás FM-rádióval egybepréselt hangrendszer. Kinézeténél teljesítménye még meglepőbb, csak nehogy cserbenhagyjon minket, Földlakókat!

Hanglárvákat fejleszt a Denon

2012. augusztus 8., 07:05

Az említett hifi márka szortimentje ugyan becsületre méltó, mégsem készítettek kimondottan Apple mobileszközök fogadására alkalmas, kompakt berendezéseket? mostanáig.

Beats by Dr Dre BeatBox prémiumkategóriás iPod dokkoló hangrendszer teszt

2012. július 31., 06:45

Dr. Dre arzenálja immár sztereó hangrendszerrel is büszkélkedhet, igaz, nem diszkrét elektronikával és hangsugárzókkal. Mindössze egyetlen, kis helyen is elférő, elegáns fekete burokba öltöztetett prémiumkategóriás iPod dokkolóról beszélünk. Vajon elérhetik-e ugyanazt a népszerűségett a BeatBox segítségével, ahogy a fejhallgatóikkal sikerült? Mire képes az amerikaiak minimál stílusú berendezése, mely még egy kenyértartónál is kisebb? Kiderítettük. És meg is válaszoljuk!

iPhone-ból audiofil zenegépet kreál a VAMP

2012. június 16., 17:10

Az iPhone 4 és 4S készülékek hátára rögzíthető, legújabb őrültségük nem más, mint egy fejhallgató erősítő, kiegészítő akkumulátor, és D/A konverter összegyúrva.

Yamaha TSX-70 és TSX-120 iPod dokkoló hangrendszer teszt

2012. május 21., 09:20

A műszaki áruházak polcai tömve vannak különféle méretű, alakú, színű és tudású hálószobai rádiókészülékekkel. A gyakran átláthatatlan tömegből néha előugrik egy-két, a megszokottnál jóval drágább, azonos feladatot ellátó termék. Miben tud többet egy prémium-kategóriás, látszólag hálószobai ébresztőórás hangszórócska? Ennek kiderítéséhez két modellt, a miniatűr, retrós külsejű Yamaha TSX-70 és az iszonyatos teljesítményű TSX-120 miniatűr iPod dokkolós hangrendszereket teszteltük.

Komoly Zeppelin-riválisként érkezik a NAD VISO 1

2012. május 4., 08:20

A kanadai gyártó nemrég piacra dobott, prémium kategóriás iPod dokkoló hangrendszere, a VISO1 globális szinten elnyerte a szaksajtó tetszését, a hódító hadjárat Magyarországot is elérte.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.