Megérkezett a FiiO X3 Mark III

2017. szeptember 15., péntek, 07:10

FiiO audio hifi lejátszó zenelejátszó audio lejátszó hifi lejátszó mobil hifi FiiO lejátszó FiiO audio lejátszó mobil hifi lejátszó

Immár harmadik generációba lépett a mobil hifi lejátszót használók körében közkedvelt FiiO középkategóriás mobileszköze.

FiiO X3 Mark III mobil audio lejátszóFiiO X3 Mark III mobil audio lejátszóFiiO X3 Mark III mobil audio lejátszóFiiO X3 Mark III mobil audio lejátszóFiiO X3 Mark III mobil audio lejátszóFiiO X3 Mark III mobil audio lejátszóFiiO X3 Mark III mobil audio lejátszóFiiO X3 Mark III mobil audio lejátszóFiiO X3 Mark III mobil audio lejátszóFiiO X3 Mark III mobil audio lejátszóFiiO X3 Mark III mobil audio lejátszóFiiO X3 Mark III mobil audio lejátszó

Kívül és belül is alapos frissítéseket eszközöltek a FiiO X3 Mark III hordozható zenelejátszón. Készülékháza vékonyabb lett, ugyanakkor az előlapján lévő mechanikus tárcsa is érintés érzékeny felületre cserélődött. Nem kevésbé látványos újítás, hogy immár vörös színben is meg lehet vásárolni, de néhány más adottsága is említést érdemel.

FiiO X3 Mark III mobil audio lejátszó

Példának okáért ott a natív DSD támogatás, aminek az SACD gyűjtők és a stúdióminőségre vadászó audiofilek általánosan örvendhetnek. Másik apró, de számottevő újítás, hogy a hagyományos, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet mellé egy szimmetrikus (tisztább hangminőséget eredményező), 2,5 mm-es Jack csatlakozó is került és e felület terjedését látva vélhetőleg a füles gyártók is felkapják fejüket.

FiiO X3 Mark III mobil audio lejátszó

Az X3 Mark III beépített memóriát nem tartalmaz, viszont oldalán található micro SD kártyarekesze akár 256 GB kapacitású kártyát is fogad. 192 kHz/32 bites DA konvertere nem csak útközben, hanem számítógépre csatlakoztatva is kihasználható, utóbbi esetén a lejátszó külső hangkártyaként fog működni. A beépített, 2350 mAh kapacitású akkumulátor 3 órás feltöltést követően 10 órányi zenehallgatást ígér.

FiiO X3 Mark III mobil audio lejátszó

A FiiO nem csak az anyagminőség, hanem az extra opciók miatt is kivívta a vásárlók elégedettségét és ezúttal sincs másképp. 2 db kijelző védő fólia, valamint 2 db védőtok (1 műanyag és 1 műbőr) is jár hozzá alapkiszerelésben, továbbá ha a felhasználó bármilyen oknál fogva igényli, rendelhet mellé vezeték nélküli távvezérlőt (RM1), dokkolót (DK1) vagy asztali fejhallgató erősítő modult (K5) is.

FiiO X3 Mark III mobil audio lejátszó

A FiiO X3 Mark III hamarosan hozzánk is ellátogat egy kiadós tesztre, így hamarosan még részletesebben visszatérhetünk rá itt, az AV-Online hasábjain. A készülék mindkét színben már megrendelhető 69 990 forintért.

www.fiio.hu

FiiO X3 Mark III mobil audio lejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.