Címke

aptX [12 találat]


Pro-Ject MaiA integrált sztereó erősítő teszt

2015. január 8., 17:20

Pro-Ject MaiA hifi erősítő és DACA miniatűr hifi komponensekre szakosodott Pro-Ject kínálatában nemrég megjelent egy extrákkal felvértezett sztereó erősítő, melynek fő érdekessége, hogy alig nagyobb egy Blu-ray lemeztoknál. Kipróbáltuk ezt a szemtelenül pöttöm készüléket...

Arcam miniBlink Bluetooth vevő teszt

2014. november 10., 07:45

Arcam miniBlink Bluetooth vevőHa hangot szeretnénk vezeték nélkül továbbítani, arra ma a legköltséghatékonyabb alternatíva a Bluetooth. Köztudott, hogy ekkor a hangminőség hajlamos drasztikus mértékben romlani, éppen emiatt minket sem annyira foglalkoztatott ez a termékkategória... mostanáig. Az Arcam is elkészítette saját Bluetooth vevőjét, melynek fő előnye, hogy a hangot igyekszik nem elrontani, ugyanakkor kicsi, jól néz ki, és az ára sem vészes.

A Bluetooth trendi téma lett

2014. szeptember 18., 15:35

Pro-Ject Bluetooth Box ERengeteg hifigyártó cég igyekszik kiaknázni az aptX-et támogató Bluetooth vevők adta lehetőséget. Többek közt az osztrák Pro-Ject kínálatában is elérhető olyan készülék, melynek kizárólagos funkciója, hogy bármilyen rákötött hangrendszerre képes legyen továbbítani a vezeték nélkül fogadott hangjelet.

MaiA, a mini erősítő

2014. szeptember 5., 12:50

Pro-Ject MaiA sztereó erősítőA Pro-Ject többnyire abban leli örömét, hogy különösen aprócska, ámde jó minőségű hifi készülékeket gyárt. Ezúttal sincs másképp, ráadásul most egy teljes értékű, integrált sztereó erősítőt sikerült szemtelenül kicsire összezsugorítaniuk.

Bluetooth hifistáknak

2014. augusztus 11., 12:40

Arcam miniBlink Bluetooth vevőA vezeték nélküli jelátvitel, sokszor a lejátszandó anyag hangminőségének rovására megy, ám a digitális technológiáknak köszönhetően a veszteség egyre kevésbé érzékelhető. Mi sem igazolja ezt jobban, mint hogy az ősidők óta audiofil termékeket gyártó Arcam is Bluetooth-vevőt készít.

ISE 2013 - NuVo

2013. február 7., 17:30

ISE 2013 NuVo Wireless Audio SystemA NuVo vezeték nélküli, multiroom hangrendszerei évről évre fejlődnek, csiszolódnak. Mikor azt hittük, ennél több szolgáltatás nem kellhet az egész házban történő zenelejátszáshoz, a következő évben alkalmazott, újítások mindig meglepetést okoztak. Az idei ISE kiállításon kipróbálhattuk a cég legújabb platformját, mely nemes egyszerűséggel ?NuVo Wireless Audio System? névre hallgat. Az új rendszer még több lehetőséget, még nagyobb felhasználói szabadságot nyújt, ráadásul játszi könnyedséggel kezelhető.

Polk Audio újdonságok a CES-en

2013. január 11., 09:15

Polk Audio Woodbourne Bluetooth hangrendszerA Polk Audio több új termékkel is előrukkolt, melyeket az idei CES kiállításon lehet első kézből megcsodálni. Többek közt egy olyan berendezésről hullott le a lepel, mely tagadhatatlanul tükrözi a mai trendeket.

Advance Acoustic WTX 500 Bluetooth vevő teszt

2013. január 3., 13:35

Advance Acoustic WTX 500 Bluetooth vevőA francia székhelyű Advance Acoustic cég vezeték nélküli jeltovábbítója új képességgel ruházza fel a felhasználók több éve - vagy akár évtizede - birtokolt erősítőjét. A WTX 500 segítségével, kábel használata nélkül közvetíthetjük hangrendszerünknek a lejátszandó zenét, ha minden igaz, egész jó hangminőségben.

aptX IFA 2012

2012. szeptember 7., 12:55

Bizonyára sokaknak ismerősen cseng az aptX megnevezés. Egyes felhasználók tudatosan választanak olyan terméket, melynek a csomagolásán e logó látható. Tudatában vannak, hogy ettől az eljárástól az általuk vásárolt szórakoztató-elektronikai berendezés valamiben több és jobb, de vajon miben? Az aptX egy, a Bluetooth-szal kapcsolatos, vezeték nélküli kommunikációt feldolgozó algoritmus. A kodek licenszével rendelkező és értékesítő CSR is részt vett az idei IFA kiállításon, bemutatva technológiájuk előnyeit a látogatóknak.

Advance Acoustic IFA 2012

2012. szeptember 4., 13:40

Úgy tűnik, az Advance Acoustic nem fél új fába vágni fejszéjét. Reformjaik közt teret kap a vezeték nélküli használat, és a frissülő stílusvilág. Apró, de jelentős újdonságokat mutatnak be az idei IFA kiállításon, elektronika és hangsugárzó kategóriában egyaránt.

Komoly Zeppelin-riválisként érkezik a NAD VISO 1

2012. május 4., 08:20

A kanadai gyártó nemrég piacra dobott, prémium kategóriás iPod dokkoló hangrendszere, a VISO1 globális szinten elnyerte a szaksajtó tetszését, a hódító hadjárat Magyarországot is elérte.

CD minőség vezeték nélkül?

2012. március 27., 12:25

Az Advance Acoustics nemrégiben piacra dobott, aprócska kiegészítője különösen hasznos lesz azok számára, akik jó minőségű zenét tárolnak PC-n vagy mobileszközeiken, és vezeték nélküli kapcsolatot szeretnének elérni, a lehető legjobb hangminőség mellett.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.