Usher Audio TD-10 Magyarországon

2020. december 5., szombat, 20:50

Usher audio hifi hangfal hangszóró high end Usher Audio Usher hangfal hifi hangfal high end hangfal

Meghallgatható a Home Movie bemutatótermében az Usher Audio nagyméretű, TD-10 elnevezésű, high end álló hangfala, amelynek különlegessége nemcsak tekintélyes méretében rejlik, hanem abban is, hogy magassugárzója és középsugárzója egyaránt DMD gyémánttal készül.

Usher Audio TD-10 high end hangfalUsher Audio TD-10 high end hangfalUsher Audio TD-10 high end hangfalUsher Audio TD-10 high end hangfalUsher Audio TD-10 high end hangfalUsher Audio TD-10 high end hangfalUsher Audio TD-10 high end hangfalUsher Audio TD-10 high end hangfal

Az Usher Audio Dancer sorozata a korábbi zászlóshajó BE10 és BE20 modellekhez képest tette még magasabbra a lécet. Több évig tartó kutatás, számítógépes szimulációk és mérések eredménye, hogy az új TD-10 és TD-20 hangsugárzók nemcsak magassugárzó, hanem középsugárzó anyagként is DMD-t alkalmaznak. A fém alapanyagot szendvics szerkezetbe illesztették a gyémánt rétegekkel, így a hangfal már 385 Hz-től felfelé DMD megszólalású, fülgyönyörködtető hangokat ígér.

Usher Audio TD-10 high end hangfal

A 28 cm átmérőjű mélysugárzó a német Eton cég munkája. Csekély tömege mellé extrém nagy merevség társul, méhsejt felépítésű szerkezetét annak érdekében optimalizálták, hogy a 385 Hz alatti tartományban a DMD hangszórókkal összesimuló dinamikát és sebességet biztosítson. A keresztváltó a korábbi BE10 és BE20 Diamond hangsugárzókban lévő egység továbbfejlesztett változata.

Usher Audio TD-10 high end hangfal

A hátsó reflex-nyílásos Usher Audio TD-10 akár 180 W teljesítményű erősítővel is meghajtható, ugyanakkor 37x112x71 cm-es méretéből következik, hogy átlagosnál nagyobb légtérben képes igazán "kifutni" magát. Hangjáról pedig jelenleg bárki meggyőződhet a Home Movie szaküzletében, ahol a kisebb Dancer Mini modellekkel is összehasonlítható, Krell elektronika támogatásával.

homemovie.hu

usheraudio.com.tw

Usher Audio TD-10 high end hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.