Urbanears fül- és fejhallgatók

2012. szeptember 25., kedd, 13:25

Urbanears Bagis Medis Plattan fejhallgató fülhallgató

Sokszor mondják: az egyszerűség gyönyörködtet. Egyesek szerint viszont fő a változatosság. Mi van, ha ez a két kijelentés fejhallgató formában ötvöződik? Akkor jön szóba az Urbanears néven futó cég. Kizárólag fül-és fejhallgató gyártással foglalkoznak, termékeik árazása teljesen baráti, és rengeteg színváltozatban kaphatóak. Külsejükön nem látni márkajelzést... és éppen ezért keresik őket egyre többen!

Palettájuk, eltekintve a színek kavalkádjától, teljesen átlátható: jelenleg öt modellt készít az Urbanears, ezekből kettő fülhallgató, a többi pedig fejhallgató - mindegyik termék kiválóan alkalmas utcai, mobil felhasználásra. A legkisebb, Bagis néven futó modell egy hallójáratba illeszkedő fülhallgató. Három féle méretben kapunk mellé szilikon gyűrűket, ezekkel elméletileg remekül kizárhatjuk a külső világ zajait. Használaton kívül összepattinthatjuk a jobb- és baloldali kamrákat, hogy nyakunk mögé fűzve kényelmesen elbújtassuk fülhallgatónkat. Az apróság BlackBerry, HTC és Apple mobileszközökkel kompatibilis, mikrofonos headsettel büszkélkedhet, amely a kábelen kapott helyet.

Az eggyel nagyobb, Medis modell nem hallójáratba, hanem fülbe illeszkedik. Nem csak külseje, hanem a beleépített hangszóró átmérője is nagyobb, egész pontosan 15,4 mm. A Medis alapvető különlegessége a tetején kiálló kis gumipöcök, mellyel fülgerincünk alá támaszkodik. Természetesen rajta is kapott helyet mikrofonos headset (csak úgy, mint az összes többi típuson).

Az igazi slágertermék, melyet az utcán sétálva is egyre több járókelőn láthatunk, a Plattan. Formaterve minimalista, tisztán klasszikus, ugyanakkor méreteiben kellően kompakt, hogy utazásaink során bárhol elférjen. Mobilitását tovább fokozza az összecsukható kivitel, zsinórja a skála többi tagjával megegyezően textilből font köpenyt kapott.

A Plattan külseje enyhén gumírozott, ennél fogva érintése kellemes, a fejpánt is vastagon bélelt textilből készült, fém betéttel. Utóbbi hajlításával enyhíthetünk a füles szorításán, ha esetleg túlságosan fülünkre tapadna. A zárt kialakítás feltehetőleg jó zajszűrést eredményez, kedvenc zenéinket pedig kézzel gyártott, 40 mm-es hangszórók keltik életre. A Plattan érdekessége, hogy oldalán plusz egy aljzatot találunk. E jópofa megoldás segítségével további fülest csatlakoztathatunk, így utastársunkkal megoszthatjuk hallgatnivalónkat. Egyébként a Plattant és kisebb testvéreit nemrég kaptuk meg tesztelésre, így látogatóink nemsokára részletes tesztet olvashatnak az AV-Online hasábjain. Az Urbanears fülesek ötféle színben érkeznek Magyarországra, fekete, fehér, piros, sötétkék és lila árnyalatban juthatnak hozzájuk a sokat utazó zenerajongók. Árfekvésük következőképpen alakul:

Urbaneras Bagis In-Ear fülhallgató: 9 990 Ft
Urbanears Medis In-Ear fülhallgató: 14 990 Ft
Urbanears Plattan fejhallgató: 17 990 Ft

 

www.hama.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.