Belső kábelek DIY hifi építőknek

2019. április 30., kedd, 06:10

Neotech audio hifi kábel hangfalkábel audio kábel hifi kábel belső kábel Neotech kábel Neotech hangfalkábel Neotech belső kábel

A Neotech kínálata nemrég új termékkategóriával bővült, amely ún. belső kábeleket (hook-up-wire) tartalmaz. A különféle paraméterek szerint rendelhető vezetékek elsősorban hifi eszközök építéséhez, vagy továbbfejlesztéséhez jelenthetnek segítséget.

Neotech HUW belső kábelNeotech SOCP-14 belső kábelNeotech SOCP-20 belső kábelNeotech SOCP-22 belső kábelNeotech SOCP-22 és SOCP-24 belső kábelekNeotech SOCP-22 és SOCP-24 belső kábelekNeotech STDST-20 belső kábel

A Neotech Hook-up-wire (azaz HUW) termékcsaládja új lehetőségeket nyithat meg nem csupán az ügyes kezű otthoni hobbi hifistáknak, hanem akár audiofil gyártóknak is. A HUW (vagy, ahogy itthon nevezni szokás, belső kábel) halmazba beletartozik szinte minden olyan vezeték, amelyet többnyire a készülékek belsejében használnak pl. az áramkörök és/vagy csatlakozók bekötéséhez.

Neotech SOCP-14 belső kábel

A Neotech HUW termékcsalád abban tér el a tömeggyártott, legegyszerűbb drótoktól, hogy jobb minőségű vezetőt és szigetelést tartalmaz. Jelen esetben ez rendkívül homogén szerkezetű, OCC monokristályos réz vagy színtiszta ezüst vezetőanyagot jelent. Lehetnek sodort, vagy tömör szerkezetűek, ráadásul a keresztmetszetet illetően is számos variáció közül lehet válogatni. A legvékonyabb HUW-ok kb. 0,13 mm2 keresztmetszetűek, a legvastagabbak akár 3,33 mm2-esek is lehetnek.

Neotech STDST-20 belső kábel

Szigetelés tekintetében PVC vagy teflon opciók közül lehet választani, azonban az ezüst vezetőjű belső kábelek csak utóbbival rendelhetők. A Neotech belső kábeleit a KáCsa Audió szaküzletében vagy webáruházában lehet megvásárolni, a felhasználó által megadott, tetszőleges hosszúságban.

kacsa-audio.hu

www.neotechcable.com

Neotech SOCP-22 és SOCP-24 belső kábelek

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.