Ultramodern lejátszó és előfok egyszerre?

2015. március 16., hétfő, 06:45

Naim audio hifi lejátszó előfok előerősítő erősítő fejhallgató erősítő Naim lejátszó hálózati lejátszó Naim előfok

A Naim bejelentette hálózati médialejátszóinak eddigi legfrissebb generációját, a NAC-N 272 típust.

Naim NAC-N 272 hálózati médialejátszóNaim NAC-N 272 hálózati médialejátszóNaim NAC-N 272 hálózati médialejátszóNaim NAC-N 272 hálózati médialejátszóNaim NAC-N 272 hálózati médialejátszó hátlapNaim NAC-N 272 hálózati médialejátszó belsőNaim NAC-N 272 hálózati médialejátszó belsőNaim NAC-N 272 hálózati médialejátszó belső

A Naim NAC-N 272 nem csak hálózati médialejátszóként, hanem sztereó előerősítőként is használható, ráadásul vegyesen tartalmaz digitális és analóg áramköröket, így képes kiszolgálni mindkét ?világ? igényeit. Érdekes, de igaz: a készülék természetesen támogatja a manapság népszerű netrádiók lejátszását, beleértve a Spotify klienst és a helyi hálózatról történő UpnP-alapú médialejátszást. Sőt, még a mobilos berkekben kötelezőnek titulált, aptX Bluetooth sem maradt ki, mégsem a jól csengő szolgáltatások emelik ki a szürke átlagból, hanem a ?kemény vas?, mindazon óvatossággal és odafigyeléssel összeszerelt hardveres tartalom, ami a diszkrét fém készülékház alatt található.

Naim NAC-N 272 hálózati médialejátszó belső

A NAC-N 272 komplett előerősítő áramkört tartalmaz, amely a gyártótól megszokott tradicionális topológiára épül, remek minőségű alkatrészekkel és a jeltisztaság, valamint elektromos zaj elkerülés érdekében, diszkrét analóg jelutakkal. Minden komponens, amit a NYÁK-on látunk, óvatos hallgatói kísérletek és tesztmeghallgatások után lett kiválasztva.

Naim NAC-N 272 hálózati médialejátszó belső

A digitális áramkör kifinomultsága nem marad el az analóg szekciótól, a gyártó fejlett jelfeldolgozó processzorát (DSP) a célra leginkább alkalmas szűrő technológiákkal párosították, hogy megszűntessék a jitter (digitális jelkésés) okozta gondokat és hogy bármilyen digitális forráseszközről (legyen az akár BD-játszó, akár játékkonzol) a lehető legzeneibb hangot kapjuk.

Naim NAC-N 272 hálózati médialejátszó

További örömhír, hogy a Naim NAC-N 272 egy A osztályú fejhallgató erősítőt is tartalmaz, mely elméletileg impedanciától függetlenül, minden ma kapható fülest képes kiszolgálni. Egyébiránt a gyártó igazi médiamindenest tervezett, mivel a korábban említett internetes szolgáltatásokon kívül számítógépes összekötésre szolgáló USB-B csatlakozó, opcionálisan elérhető DAB/FM tuner, továbbá egy adathordozókat és iOS mobileszközöket fogadó előlapi USB port is részét képezik a NAC-N 272 arzenáljának.

Naim NAC-N 272 hálózati médialejátszó hátlap

A Naim NAC-N 272 már itthon is megvásárolható 3300, illetve az opcionálisan elérhető DAB tuneres verzió esetében 3595 angol fontnak megfelelő forint összegért. További termékinformációkkal, tesztmeghallgatással kapcsolatban az itthoni forgalmazónál lehet érdeklődni.

hu.horn.eu

www.naimaudio.com

Naim NAC-N 272 hálózati médialejátszó belső

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.