Ultramodern lejátszó és előfok egyszerre?

2015. március 16., hétfő, 06:45

Naim audio hifi lejátszó előfok előerősítő erősítő fejhallgató erősítő Naim lejátszó hálózati lejátszó Naim előfok

A Naim bejelentette hálózati médialejátszóinak eddigi legfrissebb generációját, a NAC-N 272 típust.

A Naim NAC-N 272 nem csak hálózati médialejátszóként, hanem sztereó előerősítőként is használható, ráadásul vegyesen tartalmaz digitális és analóg áramköröket, így képes kiszolgálni mindkét ?világ? igényeit. Érdekes, de igaz: a készülék természetesen támogatja a manapság népszerű netrádiók lejátszását, beleértve a Spotify klienst és a helyi hálózatról történő UpnP-alapú médialejátszást. Sőt, még a mobilos berkekben kötelezőnek titulált, aptX Bluetooth sem maradt ki, mégsem a jól csengő szolgáltatások emelik ki a szürke átlagból, hanem a ?kemény vas?, mindazon óvatossággal és odafigyeléssel összeszerelt hardveres tartalom, ami a diszkrét fém készülékház alatt található.

Naim NAC-N 272 hálózati médialejátszó belső

A NAC-N 272 komplett előerősítő áramkört tartalmaz, amely a gyártótól megszokott tradicionális topológiára épül, remek minőségű alkatrészekkel és a jeltisztaság, valamint elektromos zaj elkerülés érdekében, diszkrét analóg jelutakkal. Minden komponens, amit a NYÁK-on látunk, óvatos hallgatói kísérletek és tesztmeghallgatások után lett kiválasztva.

Naim NAC-N 272 hálózati médialejátszó belső

A digitális áramkör kifinomultsága nem marad el az analóg szekciótól, a gyártó fejlett jelfeldolgozó processzorát (DSP) a célra leginkább alkalmas szűrő technológiákkal párosították, hogy megszűntessék a jitter (digitális jelkésés) okozta gondokat és hogy bármilyen digitális forráseszközről (legyen az akár BD-játszó, akár játékkonzol) a lehető legzeneibb hangot kapjuk.

Naim NAC-N 272 hálózati médialejátszó

További örömhír, hogy a Naim NAC-N 272 egy A osztályú fejhallgató erősítőt is tartalmaz, mely elméletileg impedanciától függetlenül, minden ma kapható fülest képes kiszolgálni. Egyébiránt a gyártó igazi médiamindenest tervezett, mivel a korábban említett internetes szolgáltatásokon kívül számítógépes összekötésre szolgáló USB-B csatlakozó, opcionálisan elérhető DAB/FM tuner, továbbá egy adathordozókat és iOS mobileszközöket fogadó előlapi USB port is részét képezik a NAC-N 272 arzenáljának.

Naim NAC-N 272 hálózati médialejátszó hátlap

A Naim NAC-N 272 már itthon is megvásárolható 3300, illetve az opcionálisan elérhető DAB tuneres verzió esetében 3595 angol fontnak megfelelő forint összegért. További termékinformációkkal, tesztmeghallgatással kapcsolatban az itthoni forgalmazónál lehet érdeklődni.

www.penna-poor.hu

www.naimaudio.com

Naim NAC-N 272 hálózati médialejátszó belső

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.