Újabb ADL mobil fejhallgató erősítők

2013. június 3., hétfő, 08:05

Furutech ADL Stride ADL X1 ADL Stride DAC USB DAC fejhallgató erősítő

A Furutech frissítette hordozható audiofil fejhallgató erősítőinek családját. Az ADL Stride és ADL X1 készülékek nem csak fejhallgatónkat hajtják, hanem USB hangkártyaként is működnek.

Furutech ADL Stride hordozható fejhallgató erősítőFurutech ADL Stride hordozható fejhallgató erősítőFurutech ADL Stride hordozható fejhallgató erősítőFurutech ADL Stride hordozható fejhallgató erősítőFurutech ADL X1 hordozható fejhallgató erősítő

Az Alpha Desing Labs széria újdonságait már megcsodálhattuk a müncheni HIGH END 2013 kiállításon, azt azonban nem gondoltuk, hogy ennyire hamar hozzájuk juthatunk az itthoni forgalmazónál is. A mobileszközök, számítógépek hangjelének erősítésére szánt újoncok között szerepel egy Stride nevű készülék, mely kísértetiesen hasonlít a korábban általunk is tesztelt Cruise modellre. Sőt, még specifikációit elnézve is úgy tűnik; ugyanaz a hardver lapul benne, mint karbonszövet mintával díszített testvérében. Hamarosan újabb tesztünkben kiderítjük, hogy van-e hallható különbség a Stride és a Cruise között. Ha nincsen, akkor mindössze vizuális módosításról beszélhetünk: a Stride külseje nincs polírozva, sőt, matt felületű eloxált alumínium burkolata jóval ellenállóbb váratlan balesetekkel szemben. A 192 kHz/24 bit felbontáson üzemelő (és USB mini kábelen keresztül 96/24-es hangkártyaként működtethető) Stride ezüst és fekete színekben elérhető.

Furutech ADL Stride és Cruise hordozható fejhallgató erősítők

Másik lényegesebb újdonság Az ADL X1, mely a Cruise/Stride duótól eltérően valóban nevezhető ultrakompaktnak - legalábbis sokkal könnyebben zsebre vághatjuk, mivel alig nagyobb egy átlagos mobiltelefonnál. A Furutech nem titkoltan azzal a szándékkal hirdeti az X1-et, mint ideális eszközt a szintén mostanában debütáló H118 fejhallgató hajtásához. Persze ha egyéb márkájú fülessel rendelkezünk, ugyanúgy használhatjuk a feketében érkező apróságot. A teljes Windows és iOS kompatibilis eszköz 44,1/48/88,2/96/176,4/192 kHz-es léptékben üzemeltethető USB jelkapcsolaton keresztül, 3,5 mm Jack kimenete egyben kombinált optikai aljzat is, így akár komolyabb hifi erősítőnkre is ráköthetjük. Beépített, 2600 mAh Li-ion akkumulátorának köszönhetően órákon keresztül használhatjuk utazásaink során, mint audiofil fejhallgató erősítőt.

Furutech ADL X1 hordozható fejhallgató erősítő

A Furutech ADL Stride és ADL X1 készülékek pontos áráról a forgalmazónál lehet érdeklődni, hamarosan részletes teszt keretein belül még visszatérünk rájuk!

www.furutech.hu

www.adl-av.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.