Új európai gyárat épít a Sennheiser

2018. március 20., kedd, 12:15

Sennheiser audio hifi fejhallgató fülhallgató soundbar Sennheiser gyár Sennheiser fejhallgató Sennheiser fülhallgató Sennheiser soundbar

Végre, ilyen hírrel is szolgálhatunk: az iparág egyik óriása, a német Sennheiser új üzemét nem Távol-Keleten építi fel, hanem itt a szomszédos Brassóban!

Sennheiser gyár BrassóbanSennheiser gyár BrassóbanIndustrial Park Brasov

A fejhallgatóiról ismert Sennheiser - ami a mai napig az alapító család tulajdonában, és annak irányítása alatt van - a hannoveri központi gyára mellett már eddig is rendelkezett külföldi üzemekkel. Az Egyesült Államokban főleg mikrofonokat, Írországban pedig a kész termékekbe beépítendő alkatrészeket készítettek. A felsőkategóriás fejhallgatók persze a cég központjában készülnek a mai napig.

Sennheiser gyár Brassóban

Most ezek mellé sorakozik fel, negyedikként a brassói üzem, ami a tervek szerint a szórakoztatóelektronikai cikkekre fókuszál. Vagyis jó eséllyel, a jövőben itt készülnek azok a fejhallgatók, fülhallgatók és vezeték nélküli "fogyasztói termékek", amiket mi is tesztelni fogunk. És ki tudja még mi minden, hiszen az idei CES-en már jelezte a német gyártó, hogy Ambeo technológiájával a soundbar-ok piacára is belép.

Industrial Park Brasov

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.