Új Velodyne mélyládák a láthatáron

2021. február 5., péntek, 08:30

Velodyne audio hifi házimozi hangfal hangszóró mélyláda mélysugárzó Velodyne mélyláda házimozi mélyláda hifi mélyláda aktív mélyláda

Valamikor tavasz elején fog megérkezni a hazai forgalmazóhoz a szubláda specialista Velodyne legújabb modellsorozata. Pontos dátumot, de még megközelítőt is nehezen tudnánk megnevezni, mert a COVID rossz hatással van az audio iparra is.

Velodyne Deep Blue DB10 mélyládaVelodyne Deep Blue DB10 mélyládaVelodyne Deep Blue DB10 mélyládaVelodyne Deep Blue DB10 mélyládaVelodyne Deep Blue DB10 mélyláda hátlapVelodyne Deep Blue mélyláda mélysugárzóVelodyne Deep Blue DB12 mélyláda

Szerencsére az USA-beli és német fejlesztőmérnököket nem akadályozta meg a vírus abban, hogy kiötöljék a Deep Blue szériát, annak négy tagját, melyek értelemszerűen méretben, erősítő teljesítményben és árban különböznek egymástól.

Velodyne Deep Blue DB10 mélyláda

Az egyszerűsítve DB-nek (ami nem összekeverendő a Német Államvasutak - Deutsche Bahn rövidítésével) nevezett szubládák - a pontos, feszes és gyors szubbasszusok kedvelőinek legnagyobb örömére - zárt felépítésűek, sztereó zene hallgatásához is ajánlottak. A részben lekerekített élű dobozok anyaga vastag MDF, az elülső oldallap kettőzött, 52 milliméteres, így minimális esélyt adnak a rezonanciának. 8; 10; 12 és 15 colos hangszóróval készülnek, beépített erősítőjük teljesítménye 300/800; 350/850 és 450/1000 watt, a kisebbik a folyamatos, a nagyobbik a maximális értéket jelenti, ahogy ezt megszoktuk. A hangszórókosarak anyaga fémlemez, de Velodyne minőségű, ezért emiatt semmiképpen nem szabad fanyalogni. A hátlapra pillantva egyebek mellett azonnal szembeötlenek a magas minőségű, aranyozott, csavaros rögzítésű, teflon szigetelésű RCA aljzatok (sztereó bemenet, LFE be- és kimenet), valamint a fázis fokozatmentes állításra szolgáló tekerőgomb.

Velodyne Deep Blue DB10 mélyláda hátlap

Az ajánlott fogyasztói árakat már közhírré tették, a legkisebbtől felfelé ilyesmire kell számítani: 300; 360; 450; 550 ezer forint. Tehát nem éppen olcsó darabokról beszélünk, de a Velodyne minőséget meg kell és meg érdemes fizetni.

Velodyne Deep Blue mélyláda mélysugárzó

Ahogy már említettük, a gyártó nem tud konkrét időpontot adni a kiszállítások kezdésére. Az új Velodyne méyládák iránt érdeklődőknek azt javasoljuk, e hónap (2020. február) utolsó napjaiban kezdjék nyaggatni a Stream Audio munkatársait, vagy folyamatosan kísérjék figyelemmel a honlapjuk híreit, mert a korlátozott darabszámú Velodyne Deep Blue meglepően kedvező, bevezető áron lesz megvásárolható!

velodyneacoustics.com

streamaudio.hu

Velodyne Deep Blue DB12 mélyláda

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.