Thorens TD-203, nem csak kezdőknek

2015. január 9., péntek, 13:10

Thorens audio hifi vynil bakelit analóg lejátszó lemezjátszó TD 203 Thorens lemezjátszó analóg lemezjátszó vynil lemezjátszó

Nemrég látott napvilágot a Thorens TD-203 lemezjátszó, melynek fő előnyei közé tartozik mérsékelt ára, és felhasználóbarát, megbízható felépítése.

A Thorens TD-203 gyorsan barátságot teremthet a zenerajongók és a hanglemezek világa között, főleg annak köszönhetően, hogy gyárilag ?előkészítve?, összeszerelve érkezik. A kicsomagolástól számított néhány percen belül máris hallgathatjuk rajta kedvenc albumainkat. A svájci cég pontosságon és megbízhatóságon alapuló filozófiája e termékben is nyomon követhető, akár a finoman beállítható, uni-pivot (egyesített tengelyű) hangkart, akár az egyszerűen, egy csavarral állítható fordulatszámot vesszük figyelembe.

Thorens TD 203 analóg lemezjátszó

A készülék előre ráillesztett hangszedővel érkezik, nevezetesen a THORENS által gyártott, TPU 257 típussal. A fekete, piros és fehér színekben készülő lemezjátszó már kipróbálható és megvásárolható az itthoni forgalmazó bemutatótermében, ahol a szakértők számos egyéb információt megosztanak az érdeklődőkkel.

www.streamaudio.hu

www.thorens.com

Thorens TD 203 analóg lemezjátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.