Év végi Arcam házimozi erősítő akció

2015. november 19., csütörtök, 05:00

Arcam audio házimozi házimozi erősítő Arcam házimozi Arcam erősítő Arcam akció akciós házimozi akciós házimozi erősítő házimozi erősítő akció Arcam házimozi erősítő

Mostantól év végéig 20%-kal kedvezőbben lehet megvásárolni az Arcam AVR380 és AVR450 és AVR750 házimozi erősítőit.

Arcam AVR750 házimozi erősítőArcam AVR750 házimozi erősítőArcam AVR750 házimozi erősítőArcam AVR450 házimozi erősítőArcam AVR450 házimozi erősítőArcam AVR450 házimozi erősítő

Mindhárom eszközről már itt, az AV-Online hasábjain is publikáltunk teszteket. Előnyös adottságaik közé tartozik többek között a kifinomult, sztereó hifi használatra is kiválóan alkalmas hangminőség, az iPad-alapú vezeték nélküli vezérlés lehetősége és a beépített hálózati zenelejátszó kliens.

Arcam AVR750 házimozi erősítő

Az Arcam AVR-ek kimenő teljesítménye (75-90W) első ránézésre talán nem tűnik soknak, ám nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ezek az adatok hiteles méréssel, mind a hét csatorna egyidejű terhelésével történt. Ez a terhelés stabil jelszinten tartva már-már fülsüketítő hangnyomás keltésére képes, sztereó használat esetén pedig az előbb leírtaknál még 20-30%-kal több a hangfalaink számára tartogatott watt mennyiség. Mindazonáltal nem csak az erőtartalék, hanem a kifinomult európai zeneiség (és az ultra-alacsony jitter), amiért sokan hamar megkedvelik a Cambridge-i cég termékeit.

Arcam AVR750 házimozi erősítő

A December 31-ig tartó kedvezményen kívül ingyenes házhozszállítást és professzionális helyszíni beüzemelést is vállal a forgalmazó, bármelyik Arcam AVR vásárlása esetén. A Házimozi Stúdó törökbálinti bemutatótermében mindhárom készülék kipróbálható, meghallgatható vásárlás előtt, az ingyenes demonstrációkra előzetes időpontfoglalást követően lehet bejelentkezni. Amennyiben olvasóink további termékinformációkat szeretnének megtudni az Arcam termékeiről, részletes specifikációkat találhatnak róluk a www.hazimozistudio.hu weboldalon.

www.hazimozistudio.hu

Arcam AVR450 házimozi erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.