Új erősítő és CD-játszó a Rotel kínálatában

2019. április 10., szerda, 16:15

Rotel audio hifi erősítő lejátszó CD-lejátszó sztereó erősítő hifi erősítő Rotel hifi Rotel erősítő Rotel hifi erősítő Rotel sztereó erősítő

A11 és CD11 néven mutatkozott be a Rotel legújabb erősítője és CD-játszója, melyek a 14-es sorozat legkedvezőbb ár/érték arányú tagjai lettek.

Rotel A11 sztereó erősítő és CD11 CD-lejátszóRotel A11 sztereó erősítő és CD11 CD-lejátszóRotel A11 sztereó erősítő és CD11 CD-lejátszóRotel A11 sztereó erősítőRotel A11 sztereó erősítőRotel A11 sztereó erősítőRotel A11 sztereó erősítő hátlapRotel A11 sztereó erősítő belsőRotel CD11 CD-lejátszóRotel CD11 CD-lejátszóRotel CD11 CD-lejátszóRotel CD11 CD-lejátszó hátlapRotel CD11 CD-lejátszó belső

Figyelembe véve, hogy nem mindenki igényli az erősítőbe épített D/A konvertert, a cég úgy döntött, hogy elkészítik a korábban általunk is tesztelt A12 mérsékeltebb teljesítményű és DAC nélküli változatát.

Rotel A11 sztereó erősítő

Az A11 tehát csak analóg bemenetekkel rendelkezik, illetve az aptX-képes Bluetooth vevőt benne hagyták, figyelembe véve annak kényelmi funkcióját. Az erősítő teljesítménye csatornánként 50W 8 ohmon, ami átlagos igényű zenekedvelőknek, illetve könnyen hajtható hangsugárzókhoz bőven elég lehet. Természetesen a készülék távvezérelhető, továbbá több fokozatban sötétíthető kijelzővel is rendelkezik, potmétere végtelenített.

Rotel A11 sztereó erősítő hátlap

A CD11 CD-játszó szépen harmonizál az erősítővel, de az egységes formatervnek köszönhetően más Rotel készülékek mellett is jól mutat. A dizájnnál persze fontosabb a belül lapuló hardver, amely jelen esetben Texas Instruments 192 kHz/24 bites D/A konvertert jelent.

Rotel CD11 CD-lejátszó

A lejátszó analóg RCA és digitális koaxiális kimenetekkel rendelkezik, trigger aljzata által pedig együtt vezérelhető, együtt ki/bekapcsolható a hozzá csatlakoztatott Rotel eszközökkel. Mindkét készülék IEC tápaljzattal rendelkezik, így igény esetén extra minőségű tápkábellel is elősegíthető a tisztább hangzás.

Rotel CD11 CD-lejátszó hátlap

Az A11 és CD11 219 000 valamint 129 000 Ft fogyasztói áron vásárolható meg, bővebb termékinformációk az Aymara Kft. Honlapján olvashatók.

aymara.hu

www.rotel.com

Rotel A11 sztereó erősítő belső

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.