Tüneményes Tivoli újdonságok

2016. november 28., hétfő, 16:40

Tivoli audio hifi hangrendszer hangszóró hangfal Bluetooth mobil hangrendszer mobil hangfal Bluetooth hangszóró Bluetooth hangrendszer Bluetooth hangfal Tivoli Audio

A Tivoli úgy döntött, hogy továbblép a retrós hangulatú, meglepően nagyot szóló mini rádiók szférájából egy új, modernebb, letisztultabb irányba. Ennek eredményeként üdvözölhetjük az ART családot.

Az új família rendkívül letisztult, ugyanakkor némileg örökölte a méltán népszerű rádiók egyes motívumait. Utóbbi alatt elsősorban a kompakt méretre és a fa külsőre gondolunk. Emellett a dizájnt nagymértékben (pozitívan) megbélyegezte a dán Gabriel céggel való kooperáció is, kik Európa egyik legnagyobb bútorkárpit-anyag ellátójaként ismertek. Jelenleg három tagból áll az ART: két hangrendszerből és egy vezeték nélküli küldő/fogadó egységből.

Tivoli Audio ART Cube Bluetooth hangrendszer

Egyszerűsége által már képek alapján is sokak szívébe belophatja magát a mindössze 11 x 11 x 11,7 cm méretű Cube, mely nevéhez méltóan kockaformát kapott. Vezeték nélküli funkcióinak köszönhetően nem csak önmagában (monó üzemmódban), hanem egy további Cube komponenssel párosítva, sztereóban is használható. A tetején lévő embléma érintésre érzékeny kezelőszervként funkcionál, minden további gombot és csatlakozót a hátoldalán rejtettek el. A hamarosan itthon is megvásárolható hangrendszer fekete kőris, dió és fehér színekben készül, szolgáltatásai közt szerepel a beépített WiFi, Bluetooth és Spotify Connect kompatibilitás is.

Tivoli Audio ART Orb Bluetooth hangrendszer

Hasonló funkciókat nyújt az ugyancsak kompakt, ám jóval laposabb, korong alakú Orb. Kocka rokonával ellentétben ezt a készüléket nem csak asztalon vagy polcon, hanem akár a falon is elhelyezhetjük, lapos profiljának és a hátsó akasztó lyuknak köszönhetően. További érdekesség, hogy az Orb és a Cube is felvértezhető későbbiekben opcionálisan megvásárolható akkumulátorral, mely egy feltöltéssel 8 órányi üzemidőt ígér.

Tivoli Audio ART Orb Bluetooth hangrendszer

A Tivoli fejlesztői a modern életstílushoz való alkalmazkodást nem csak a letisztult formavilággal, hanem korszerű hozzáféréssel és használattal is igyekeztek megvalósítani. Utóbbit igazolja fekete dobozkájuk, mely ConX névre hallgat. A jelküldésre és fogadásra egyaránt képes eszköz lényege, hogy bármelyik ART sorozatba tartozó Tivoli hangrendszert vezeték nélküli funkcióval ruházza fel. A gyártó mobileszközökre letölthető applikációján keresztül hozzáférhetünk és vezérelhetjük valamennyi otthonunkban beüzemelt ConX-et, melyekre igény szerint, a meglévő hifi rendszert, vagy aktív hangfalakat is köthetünk. Ezáltal a Tivoli is képviselteti magát többszobás hangrendszerek kategóriájában.

Tivoli Audio ART Conx wireless transmitter

Valamennyi ART szériás újdonság hamarosan Magyarországon is megvásárolható lesz, árukkal és további specifikációval kapcsolatban az itthoni forgalmazó honlapján, ill. bemutatótermében lehet érdeklődni.

www.audiocentrum.hu

www.tivoliaudio.com

Tivoli Audio ART Cube Bluetooth hangrendszer

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.