Tori Amos Ocean to Ocean, új album október 29-én

2021. október 10., vasárnap, 20:05

lemez lemezajánló zeneajánló vinyl CD-lemez vinyl lemez

Tori Amos utolsó albuma a 2017-es Native Invader volt. Nemrégiben megjelent egy könyve, a Resistance, amelyet tavaly májusban adott ki az Atria, ami egy memoár a három évtizedes zenei pályafutásáról, és "értelmes, politikailag visszhangzó mű a patriarchális hatalmi struktúrák ellen".

Tori Amos Ocean to Ocean coverTori Amos Ocean to Ocean vinylTori AmosTori Amos 2022 európai turné

"Ez a felvétel a veszteségeidről szól és arról, hogyan birkózol meg velük" - nyilatkozta Tori, hiszen az új albumot, amely október 29-én jelenik meg a Decca Records gondozásában, Amosnak a Cornwall-i karanténban eltöltött ideje ihlette. "Szerencsére, ha már elég sokáig élt valaki, felismerheti, hogy nem úgy érzi magát, mint az anyja, a feleség, és az a művész, aki szeretne lenni. Rájöttem, hogy ennek megváltoztatásához írnod ​​kell onnan, ahol éppen vagy. A saját poklomban voltam, ezért azt mondtam magamnak, hogy onnan írsz - ahogyan ezt már korábban is megtetted…"

Tori Amos

Annak ellenére, hogy a 2017-es Native Invader óta különböző válságok történtek, Tori Amos Ocean to Ocean albuma a legszemélyesebb munkája évek óta - melegségtől és kapcsolattól feltörő album, amely a legkorábbi dalírásaiban gyökerezik.

Az idén a Cornwallban lezajlott harmadik hullám miatti lezárások és karantén során írt Ocean to Ocean univerzális történet arról, hogy a mélypontra kerülünk, és újra megújulunk.

A korlátozott környezetben írt lemez esetében két dolog figyelemre méltó: gazdag stílusváltozatai, a tangótól a szélesvásznú romantikáig, és a dalok nagylelkűsége, amelyek szinte szerelmes levelek sorozataként futnak. Bizonyos értelemben ez a legerősebb lemeze: a borítón lévő műalkotás mindent elárul. Amost a sziklákon és a megye délnyugati partjának barlangjaiban fotózták hozzá.

Tori Amos a lemezhez kapcsolódó brit és európai turnét jelentett be, ami jövő év februárjában és márciusában lesz. A koncertkörút Berlinben kezdődik, mielőtt Lengyelország, Ausztria, Svájc, Olaszország, Franciaország, Hollandia, Dánia, Norvégia, Belgium, az Egyesült Királyság és Írország termeiben folytatódik.

Tori Amos Ocean to Ocean vinyl

A közösségi médiában tett bejelentés mellett az énekesnő azt mondta, hogy "izgalmasabb híreket fog megosztani az új albumról és az amerikai turnéról" a következő hetekben.

Magyarországi fellépésről egyelőre nem ejtett szót, de a zenei anyag CD-n, vinylen és hivatalosan letölthető formátumban a számunkra is elérhető lesz október végén. 

Tori Amos 2022 európai turné

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.