Sony ívelt 4K TV

2014. szeptember 8., hétfő, 17:15

Sony TV 4K UHD 4K TV UHD TV ívelt TV Sony TV Sony BRAVIA Sony S90 BRAVIA TV Sony 4K TV Sony ívelt TV

Immár a Sony is fejet, jobban mondva tévét hajt ívelt kijelzős riválisai és a vásárlóközönség előtt: nemrégiben bemutatták a cég első hajlított, 4K felbontású televízióit.

BRAVIA S90 néven került nyilvánosságra a Sony legújabb zászlóshajó képmegjelenítője, mely a tavalyi csúcsmodell X9 képminőségét hordozza tovább, ívesen hajlított kijelzővel. A készülék kétfajta kiszerelésben lesz elérhető: a kisebbik, 65 colos verzió (65S9005B) mellett egy 75 colos változat is debütál, mindkettő egyforma szolgáltatásokkal. A képminőségért a gyártó saját fejlesztésű TRILUMINOS színtechnológiája felelős, ezt megtámogatja az X-tended Dynamic Range funkció, utóbbi a túl világos vagy túl sötét színek kiegyenlítésében játszik szerepet. Az S90 nem csak Blu-ray játszó vagy játékkonzol, hanem akár televíziós műsor jelét is képes felskálázni UHD felbontásra.

Sony KD-75S9000B ívelt 4K TV

További hab a tortán, hogy a tervezők nem csak a képminőséget tartották szem előtt: a kijelző két oldalára 4 db különálló hangszórót építettek, melyek a leírás szerint akár térhatású hangreprodukcióra is képesek. A mélyhangok keltésében további két darab beépített hangszóró segédkezik.

Sony SWF-BR100 vezetéknélküli mélyláda

Amennyiben ütősebb basszusokra szomjazunk, alkalmazhatjuk a csomagban található SWF-BR100 típusú fényes fekete színű vezeték nélküli mélyládát. A világos tónusokat kedvelők számára a mélysugárzó külön megvásárolható fehér színben is. Az újoncok fizikai valójukban először a 2014-es IFA kiállításon mutatkoztak be.

A Sony BRAVIA S90 televíziókról további termékinformációkat tudhatnak meg a gyártó magyarországi honlapjáról.

www.sony.hu

Sony KD-65S9000B ívelt 4K TV

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.