Elkészült az első hordozható B&W hangfal

2014. október 28., kedd, 12:25

BW BowersWilkins audio hifi hangfal hangrendszer mobil hifi mobil hangfal mobil hangrendszer Bluetooth hangfal Bowers Wilkins BW T7 Bowers Wilkins T7

A napokban bejelentették a brit hangsugárzó gyártó B&W első hordozható, vezeték nélküli hangrendszerét, a T7-et.

A B&W öt évtizedes szakmai múltja, tradicionális hangfalai mellett igen megfontolt és tudatos lépéseket tett a manapság meghatározó, mobil iparág felé is. Itt megemlítenénk a Zeppelin Air és P7 fejhallgatókat, melyek Apple felhasználók körében is komoly népszerűségnek örvendhetnek. Egyvalami azonban a vártnál tovább húzódott, hogy a cég elkészítse saját, Bluetooth alapú hangrendszerét.

A T7 kompakt kivitelének és beépített akkumulátorának köszönhetően bárhova szállítható. A hangok keltéséről egymással szembeállított basszus radiátorok, és további 2 db, 50 mm átmérőjű középmagas hangszóró gondoskodnak. Megfigyelhető a készülékház pereme mentén végighaladó, méhsejtszerű szerkezet, melynek funkciója valójában akusztikai szerepű. Az eljárás lényege hasonló a gyártó 800-as referencia sorozatában használt Matrix merevítéséhez, így komoly mértékben sikerült lecsökkenteni a hangszórók által keltett, nemkívánatos rezgéseket. Egyébiránt a termék érintésérzékeny gombokkal, és aptX kompatibilitással is büszkélkedhet.

Bowers Wilkins T7 mobil hangrendszer

A Bowers & Wilkins T7 már az itthoni forgalmazó bemutatótermében is kipróbálható, illetve megvásárolható bruttó 99 000 Ft-os áron.

www.aymara.hu

www.bowers-wilkins.com

Bowers Wilkins T7 mobil hangrendszer

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.