Sonos multiroom IFA 2012

2012. szeptember 3., hétfő, 08:35

IFA IFA 2012 kiállítás Sonos Sonos SUB Play:3 Play:5 multiroom hangszóró mélysugárzó házimozi

A Sonos rendszerek egyszerűségével nehéz felvenni a versenyt. Előnyük, hogy a piac egyik legkönnyebben konfigurálható vezeték nélküli multiroom termékeinek számítanak. Idén is a megszokott módon, sötét színekbe bújtatott standon várják az érdeklődőket, egyetlen újdonságuk nagy port kavar, szó szerint.

Az idén megjelent Sonos SUB vezeték nélküli mélynyomó több hónapja piacra került, ezúttal ki is próbálhatták az érdeklődők. A fekete doboz elsődleges előnye, hogy könnyen képes felturbózni már meglévő Sonos zónajátszóink hangját. A hangszórókkal rendelkező Play:5 és Play:3 termékek érintésre párosíthatóak vele, így a fekete doboz némi terhet levesz az egybeépített egységek válláról. Gyakorlatilag teljesen átveszi az alsó frekvenciák reprodukcióját. Mindez természetesen vezetékek használata nélkül történik.

A Sonos standján külön helyiségben lehetett kipróbálni a SUB-ot, melynek közepében két, egymással szembefordított hangszóró található. Sztereóba szinkronizált, Play:3-as szatellitjeivel szépen összhangban játszott, a rendszer dinamikája drasztikus mértékben megnövekedett. Persze az áráért cserébe ez elvárható ? és fizikai méreteiből adódóan akár ágy alá is betolhatjuk. Teljesen mindegy neki, hogy felállítva, vagy fektetve üzemel. Szoftveres oldalról apró újdonság az idei évtől elérhető, rendszerbe integrálták a Spotify szolgáltatást. Megkérdeztük a gyártó egyik sajtóinformátorát, várható-e hamarosan új termék? Mosolyogva csak annyit válaszolt, hogy folyamatos fejlesztéseket végeznek, idén nem, de jövőre várhatóak újabb Sonos komponensek.

hu.horn.eu

www.sonos.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.