Silent Angel az AudioMe Consult kínálatában

2022. május 3., kedd, 11:10

SilentAngel audio hifi switch switcher streamer zeneszerver streamer hálózati streamer hálózati zenelejátszó

Az AudioMe Consult megkezdte a Silent Angel termékek magyarországi forgalmazását, demózását és telepítését. A Silent Angel márka birtokosa a tajvani Thunder Data, egy zeneipari rendszer integrátor. A Thunder Data egy innovatív vállalat, a hifi streaming szakértője, amely minőségi komponenseket kínál a lakossági hálózatokhoz, illetve high end audio termékekhez fejleszt szoftveres és hardveres megoldásokat.

Silent AngelSilent Angel Munich M1 streamerSilent Angel Munich M1 streamerSilent Angel Munich M1 streamer hátlapSilent Angel Munich M1 streamerSilent Angel Munich M1T Media transportSilent Angel Rhein Z1 zeneszerverSilent Angel Rhein Z1 zeneszerver hátlapSilent Angel Rhein Z1 zeneszerverSilent AngelSilent AngelSilent Angel Bonn N8 switchSilent Angel Bonn N8 switch hátlapSilent Angel Bonn N8 switchSilent Angel Bonn N8 switchSilent Angel Bonn N8 switchSilent Angel Bonn N8 Pro switchSilent Angel Bonn N8 Pro switch hátlapSilent Angel Bonn N8 Pro switch hátlapSilent Angel Bonn N8 Pro switchSilent Angel Bonn N8 Pro switchSilent Angel Bonn N16 LPS switch hátlapSilent Angel Bonn N16 LPS switchSilent Angel Bonn N16 LPS switchSilent Angel Bremen B1 streamerSilent Angel Bremen B1 streamerSilent Angel Bremen B1 streamer hátlapSilent Angel Bremen B1 streamerSilent Angel Expander E1Silent Angel Expander E1 hátlapSilent Angel Expander E1 hátlapSilent Angel Expander E1Silent Angel Forester F1 tápegységSilent Angel Forester F1 tápegység hátlapSilent Angel Forester F1 tápegységSilent Angel Forester F2 tápegységSilent Angel Forester F2 tápegységSilent Angel Forester F2 tápegység hátlapSilent Angel Dastei DC kábelekSilent Angel Dastei DC kábel

A Thunder Data fejlesztőmérnökei korábban a számítástechnika szerteágazó területein nagyvállalati környezetben szerezték tapasztalataikat a teljesítmény- és alkalmazásfejlesztés, hálózati teljesítmény-optimalizálás, adatbázis/webszerver teljesítmény optimalizálás, az összeköttetések teljesítményének hangolása, az adattárolási nyomkövetés, a fájlrendszerek teljesítményének értékelése, a technológia menedzsment és az algoritmus kutatás területén. Mindazt a tudást, amelyet az adatkommunikáció, az adathálózatok, az adattárolás és a számítástechnika területén szereztek, beépítették a Silent Angel termékekbe.

Silent Angel Bonn N8 Pro switch hátlap

A Silent Angel termékek a zene szerelmesei számára születtek, azok számára, akik szeretnének kiépíteni egy kiváló, otthoni hifi hálózatot és ennek során a lehető legtisztább hangminőségre törekszenek. Az otthoni hifi streaming hálózatok megvalósításához nagy pontosságú 8-16 portos audiofil minőségű hálózati switch-ek (Bonn széria), belépő és audiofil kategóriájú hálózati audio streamerek/transzportok (Munich és Bremen sorozat), stabil lineáris tápegységek (Forester széria) és egy felső kategóriás hálózati lejátszó/Plug-n-Play Roon Core/szerver bridge móddal (Rhein széria) állnak rendelkezésre.

Silent Angel Bonn N16 LPS switch

A Silent Angel fejlesztői komoly erőfeszítéseket fordítottak arra, hogy a hardveres, mechanikai kialakítástól kezdve egészen a szoftveres megoldásokig mindent optimalizáljanak. A fejlesztések célja minden esetben a lehető legtisztább és ezáltal a lehető legjobb hangminőség elérése volt, minden lépést ennek rendeltek alá: minden terméket úgy alkottak meg, hogy azok összetevőinek tökéletesítésével végül az adott árszinten egy kompromisszumok nélküli, kiváló hangminőséget kínáló eszköz szülessen.

Silent Angel Forester F2 tápegység hátlap

A Silent Angel saját fejlesztésű audio operációs rendszere a VitOS/VitOS light, amely a Bremen, Munich és Rhein hálózati audio streamerek/szerverek és hálózati futóművek applikációjaként működik. Segítségével a nagy felbontású streaming szolgáltatások (például TIDAL, Qobuz, Spotify, Amazon Music stb) elérése és a zenegyűjtemények helyi vagy megosztott hálózati tárhelyről történő lejátszása egyaránt lehetséges.

Silent Angel Bremen B1 streamer

A Silent Angel termékekben használt technológiák a forrás oldalról innovatív módon szolgálják ki a teljes audio rendszert, különösen a nagyfrekvenciás zajok kiküszöbölésére, a jitter csökkentésére és a rendkívül stabil kimenő teljesítményre tett erőfeszítések révén. A termékcsalád elemei számos megoldást kínálnak a high end audio iránt elkötelezett felhasználók számára és a jelminőség, illetve a zeneszerverek által nyújtott teljesítmény javításával járulnak hozzá a még magasabb színvonalú zenehallgatáshoz.

Silent Angel Forester F1 tápegység hátlap

A Bonn N8, N8 Pro és Rhein Z1 termékek már megtalálhatóak a forgalmazónál, a további eszközök beérkezése pedig 2 héten belül várható.

audiome.hu

silent-angel-audio.com

Silent Angel

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.