ProAc hangfalak fehérben!

2015. március 2., hétfő, 11:40

ProAc audio hifi házimozi hangfal hangszóró hifi hangfal ProAc hangfal fehér hangfal

ProAc hangfal, ami nem gyönyörűen lakkozott, furnér borítást visel? Szinte hihetetlen!

A ProAc egyike azoknak a tipikus brit gyártóknak, amelyek nem csak a hangjukkal, de megjelenésükkel is becsempésznek egy kis angolos eleganciát az zenekedvelők otthonaiba. Ez pedig a hagyományosan egyszerű forma, az aszimmetrikus hangszóró elrendezés és az élek mentén is gyönyörű kidolgozás mellett annak is köszönhető volt, hogy gyönyörű furnérokat használnak. Itt a fa nem egy, a felismerhetetlenségig feldolgozott díszítőelem.  Miközben a dobozok alakja az emberi kéz munkájáról árulkodik, az egész felületét behálózó kapcsolatot teremt a természettel, a hagyományos értékekkel is.

Mostantól selyem fehér bevonattal is rendelhetjük a ProAc termékeit! Első pillantásra mi is elcsodálkoztunk, mert már megszoktuk a ProAc hangfalak hagyományos arculatát. Szinte elválaszthatatlannak éreztük a gyönyörűen megmunkált fa látványát és a ProAc hangját. No de tudjuk, hogy ma a fehér az egyik legkelendőbb szín a piacon és megértjük, hogy van olyan enteriőr, ami csak egy fehér hangfallal tud kiteljesedni.

A ProAc új, selyem fehér fényezése elsőként a Response D20R modellel rendelhető, de pár hónapon belül a gyártó teljes kínálatából válogathat, aki fehér hangfalat keres.

www.penna-poor.hu

www.proac-loudspeakers.com

ProAc Response D30 hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.