Címke

konzol [5 találat]


Sanus az Octogon Audio kínálatában

2021. május 23., 22:50

Sanus TV tartó konzolA Sanus televíziók, projektorok és otthoni szórakoztató elektronikai komponensek tartó konzoljaira, rögzítő elemeire, hifi állványokra és egyedi installációs rack szekrényekre specializálódott cég. Az Octogon Audio szaküzletében sok termékük már most nagyon népszerű!

Hama 108729 pneumatikus fali konzol teszt

2014. március 31., 14:20

Hama 108729 TV tartó fali konzolA Hama amúgy is hatalmas fali konzol kínálatát eddig is figyelmesen böngésztük. Mustráltunk már olyan kihúzható és forgatható típust, ami képes a falhoz simulni és monheimi látogatásunk alkalmával alaposan rácsodálkozhattunk, hogy a tartós tesztek során mekkora súlyokat aggatnak egy-egy szerkezetre. A pneumatikus tartó azonban más, mert ez nem csak előre mozog, oldalra fordul, nem csak billen, hanem emelkedik és süllyed is!

Pneumatikus TV tartó fali konzol

2014. február 12., 17:10

Hama pneumatikus TV tartó fali konzolKülönleges TV tartó konzollal bővíti kínálatát a Hama.

Karácsonyra fali konzolt!

2012. november 9., 18:50

Már a szerkesztőségünkben is kezd állandó témává válni, hogy mit is lehet karácsonyra ajándékozni és ajánlani. Örültünk is, amikor meghívást kaptunk a Hama magyarországi központjába, hogy egy kicsit körbenézzük. Az első dolog amit kiszemeltünk, az egyik legújabb, mindentudó fali konzoljuk lett.

5 dolog, amire LCD TV vásárlásnál érdemes odafigyelni

2012. április 14., 18:30

Hosszú hetek információ gyűjtése, boltok látogatása után végre sikerült kiválasztani a nekünk legmegfelelőbb televíziót. Megvásároltuk, végre itt áll a nappaliban a hatalmas doboz. Azt gondolhatnánk, hogy a bonyodalmak véget értek, végre leülhetünk nyugodtan meccset nézni. A bonyodalmak azonban a legtöbbször csak ilyenkor kezdődnek.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.