Prince Sign O' The Times super deluxe kiadvány

2020. október 3., szombat, 21:40

vinyl lemez vinyllemez lemezajánló zeneajánló

Elérkezett végre az idő, amikor a zseniális művész Prince, a rajongók által legjobbnak titulált albumának egy olyan deluxe kiadását foghatjuk a kezünkbe, ami összesen majdnem hétórányi zenét tartalmaz.

Prince Sign O The Times remastered super deluxePrince Sign O The Times remastered super deluxe coverPrince

A Sign O' The Times 1987 áprilisában jelent meg, és körülbelül 18 hónapnyi munka eredménye, egyes dalok pedig egészen 1979-ig nyúlnak vissza. Ezt a hatalmas deluxe újrakiadás az eredeti album mellett tartalmaz három CD-t nem kiadott dalokból vagy a korábban kiadott dalok alternatív változataiból, sőt a kiadatlan dalok alternatív változatai is szerepelnek rajtuk. Az egyik CD kislemezekről, remixekről és B oldalas számokból áll, valamint van két teljes koncert DVD is, mindezeket pedig megspékelték egy pazar, fényképekkel és dokumentumokkal teli könyvvel.

Prince

Prince megdöbbentően nagyszerű és szorgalmas előadó, valamint szerző volt, a csomagban található kettő darab 1987-es koncert pedig ereje teljében, tulajdonképpen pályafutása csúcsán mutatja. A kiadvány összeállítói nem tudták megszerezni a káprázatos Sign O' the Times koncertfilm jogait (ez egyébként elérhető a video streaming szolgáltatásokban), ehelyett kapunk egy előadást néhány ezt megelőző estéből, amely leheletnyit más, de ugyanolyan erős. Valamint van egy teljes videó a Paisley Parkban lezajlott szilveszteri koncertről, amiben maga Miles Davis is szerepel. Az eredeti album mellett tehát összesen 63 kiadatlan dalt kapunk a boxban, amelyek között sok az ötletvázlat vagy egyszerű kísérletezés, az ismert szerzeményeknek pedig olyan változatait is hallhatjuk, amelyek sok esetben érdekesebbek, esetleg jobbak is, mint ami 1987-ben megjelent. A kiadvány természetesen az analóg szerelmeseinek is elérhető, ebben az esetben a DVD mellé, a 8 CD helyett 13 darab 180 grammos vinylt csomagoltak a boxba.

Prince Sign O The Times remastered super deluxe cover

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.