Nordost QRT QKORE földelők

2017. június 9., péntek, 05:55

Nordost QRT QKORE audio hifi földelő QRT QKORE Nordost QKORE Nordost QRT QKORE

QKORE néven érkezik hamarosan a Nordost legfrissebb hifi kiegészítő családja, mely ún. tiszta földelést nyújt rendszerünknek, ezzel csökkentve az elektromos áram torzítását, így jobbá téve a hangot.

A legtöbb hifi rendszernek nem biztosítanak földelő rúddal ellátott, dedikált áramcsatornát, ami helyettesíthető az egyszerű és hatékony Nordost QRT QKORE eszközzel. A kompakt doboz mechanikai és elektronikus úton végez mesterséges tisztítást, kamatoztatva részben a gyártó Mono-Filament technológiáját. A passzív áramkörhöz WBT csatlakozón férhetünk hozzá és modelltől függően kell illesztenünk tápszűrőhöz vagy hifi komponenshez. Utóbbi esetében bármilyen szabad analóg sztereó RCA be/kimenetet használhatunk.

Nordost QRT QKORE

Három tagot számlál a QRT QKORE família, melyek értelemszerűen felfelé haladva nyújtanak több bekötési opciót és funkcionalitást. A legkisebb QKORE1 kimondottan QBASE Ground csatlakozóval kompatibilis, tartozékként jár hozzá egy 2 méteres banándugóból QKORE banán fejűre alakított végű vezeték.

Nordost QRT QKORE6

Az eggyel nagyobb QKORE3 olyan rendszerekhez készült, amelyek előerősítőt és egyéb, földelhető komponenseket, forráseszközöket tartalmaznak. A legnagyobbnak számító QKORE6 három többfunkciós aljzatot is nyújt, valamint még két csatlakozót, amelyre jobb- illetve baloldali monoblokk végerősítő illeszthető. Tápegységek, elosztók és rendszerelemek is köthetők rá közvetlenül, így ő a trió leginkább univerzális tagja.

Nordost QRT QKORE

A Nordost QKORE család hamarosan Magyarországra is megérkezik, a termékek árával és kipróbálásával kapcsolatban az Audio Centrumban lehet érdeklődni.

www.audiocentrum.hu

www.nordost.com

Nordost QRT QKORE

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.