Merész fejhalllgatót jelentett be az AudioQuest

2014. december 23., kedd, 07:05

AudioQuest NightHawk audio hifi fejhallgató AudioQuest NightHawk AudioQuest fejhallgató hifi fejhallgató AudioQuest CES 2015

E hír hallatán valószínűleg sokan csak vállat vonnak, hiszen már minden második hifis cég nekiállt fejhallgatót gyártani. Mégis, az AudioQuest NightHawk több jellemzőjével is büszkélkedhet, amiknek köszönhetően kiemelkedik az átlagból.

AudioQuest NightHawk fejhallgatóAudioQuest NightHawk fejhallgatóAudioQuest NightHawk fejhallgatóAudioQuest NightHawk fejhallgatóAudioQuest NightHawk fejhallgatóAudioQuest NightHawk fejhallgatóAudioQuest NightHawk fejhallgatóAudioQuest NightHawk fejhallgató CES Innovációs díjAudioQuest NightHawk fejhallgató kábelAudioQuest NightHawk fejhallgató driverAudioQuest NightHawk fejhallgatóAudioQuest NightHawk fejhallgató

A NightHawk fejhallgató több szembetűnő technikai és dizájnelemet is tartalmaz. Egyike ezeknek a feltűnően szép megmunkálású zsinór, ami az AudioQuest több mint 30 éves kábelkészítési tapasztalatát figyelembe véve, nem annyira meglepő.

AudioQuest NightHawk fejhallgató kábel

Másik érdekesség a fülkamrák külsejét borító idom, utóbbi a cég által ?folyadékfának? nevezett anyagból készült. A folyadékfa lényegében valódi fát és növényi rostokat tartalmaz, az alapanyagot egy speciális folyamat során cseppfolyósítják és formába öntik, végeredményben pedig még a valódi fánál is merevebb szerkezetet kapunk.

AudioQuest NightHawk fejhallgató

A NightHawk belsejében nem hagyományos fejhallgatós hangszórók találhatóak, hanem egy kimerevített, dugattyúszerű mozgást végző biocellulóz membrán.

AudioQuest NightHawk fejhallgató driver

Pozitív előszéllel érkezik a termék, miszerint máris megkapta a fejhallgatóknak járó 2015-ös CES innovációs díjat, valamint a 2015-ös év leginnovatívabb termékének is kinevezték. A gyártó közleménye alapján a komfort és a minőségi anyaghasználat mellett precíz, zenei hangzásra képes a NightHawk, melynek Magyarországra kerüléséhez még jövő februárig várnunk kell, egyébként Amerikáben és Európában is egyidejűleg fog startolni, de januártól már előjegyezhető lesz. A termék várhatóan 599 eurós árcédulával fog a boltok polcaira kerülni.

www.audioquest.hu

nighthawk.audioquest.com

AudioQuest NightHawk fejhallgató CES Innovációs díj

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.