Merész fejhalllgatót jelentett be az AudioQuest

2014. december 23., kedd, 07:05

AudioQuest NightHawk audio hifi fejhallgató AudioQuest NightHawk AudioQuest fejhallgató hifi fejhallgató AudioQuest CES 2015

E hír hallatán valószínűleg sokan csak vállat vonnak, hiszen már minden második hifis cég nekiállt fejhallgatót gyártani. Mégis, az AudioQuest NightHawk több jellemzőjével is büszkélkedhet, amiknek köszönhetően kiemelkedik az átlagból.

A NightHawk fejhallgató több szembetűnő technikai és dizájnelemet is tartalmaz. Egyike ezeknek a feltűnően szép megmunkálású zsinór, ami az AudioQuest több mint 30 éves kábelkészítési tapasztalatát figyelembe véve, nem annyira meglepő.

AudioQuest NightHawk fejhallgató kábel

Másik érdekesség a fülkamrák külsejét borító idom, utóbbi a cég által ?folyadékfának? nevezett anyagból készült. A folyadékfa lényegében valódi fát és növényi rostokat tartalmaz, az alapanyagot egy speciális folyamat során cseppfolyósítják és formába öntik, végeredményben pedig még a valódi fánál is merevebb szerkezetet kapunk.

AudioQuest NightHawk fejhallgató

A NightHawk belsejében nem hagyományos fejhallgatós hangszórók találhatóak, hanem egy kimerevített, dugattyúszerű mozgást végző biocellulóz membrán.

AudioQuest NightHawk fejhallgató driver

Pozitív előszéllel érkezik a termék, miszerint máris megkapta a fejhallgatóknak járó 2015-ös CES innovációs díjat, valamint a 2015-ös év leginnovatívabb termékének is kinevezték. A gyártó közleménye alapján a komfort és a minőségi anyaghasználat mellett precíz, zenei hangzásra képes a NightHawk, melynek Magyarországra kerüléséhez még jövő februárig várnunk kell, egyébként Amerikáben és Európában is egyidejűleg fog startolni, de januártól már előjegyezhető lesz. A termék várhatóan 599 eurós árcédulával fog a boltok polcaira kerülni.

www.audioquest.hu

nighthawk.audioquest.com

AudioQuest NightHawk fejhallgató CES Innovációs díj

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.