Gőzerővel fejleszt a FiiO

2015. április 1., szerda, 08:05

FiiO audio hifi erősítő DAC DA konverter FiiO DAC FiiO E17 mobil DAC FiiO erősítő fejhallgató erősítő

Lehullott a lepel a FiiO legújabb egybeépített, hordozható DAC és fejhallgató erősítő készülékéről. A kedvező áron kapható ALPEN 2 E17K olyan extrákat is tartalmaz, melyek az elődjében (E17) még nem is léteztek.

FiiO ALPEN 2 E17K mobil DAC és fejhallgató erősítőFiiO ALPEN 2 E17K mobil DAC és fejhallgató erősítőFiiO ALPEN 2 E17K mobil DAC és fejhallgató erősítőFiiO ALPEN 2 E17K mobil DAC és fejhallgató erősítőFiiO ALPEN 2 E17K mobil DAC és fejhallgató erősítőFiiO ALPEN 2 E17K mobil DAC és fejhallgató erősítőFiiO ALPEN 2 E17K mobil DAC és fejhallgató erősítőFiiO ALPEN 2 E17K mobil DAC és fejhallgató erősítőFiiO ALPEN 2 E17K mobil DAC és fejhallgató erősítő belsőFiiO ALPEN 2 E17K mobil DAC és fejhallgató erősítőFiiO ALPEN 2 E17K mobil DAC és fejhallgató erősítő tartozékaiFiiO E17 és E17K mobil DAC és fejhallgató erősítők

A FiiO ALPEN 2 E17K az eredeti E17 alapjaira épül, ám némileg letisztultabb külsővel rendelkezik, konkrétan az előlapján már kevesebb gombot találunk. Az eltűntetett kezelőszerveket a készülék bal felső sarkába beépített vezérlőtárcsa helyettesíti, melyet görgetve és lenyomva egyaránt hozzáférhetünk bizonyos funkciókhoz.

FiiO ALPEN 2 E17K mobil DAC és fejhallgató erősítő

Természetesen az E17K ALPEN 2 alapvető rendeltetése nem változott, továbbra is azt nyújtja, amiért már sokan fordultak a FiiO-hoz: megfizethető áron képes jobbá tenni számítógépünk hangminőségét. Utóbbi a beépített, PCM 2102 típusú 96 kHz/32 bites mintavételezésű konverter által lehetséges, és kiegészítő ASIO driver ill. SACD plugin telepítése után még DSD dekódolásra is lesz lehetőségünk.

A FiiO ALPEN 2 E17K az elődjéhez képest magasabb jel/zaj viszonyt, alacsonyabb torzítást és lineárisabb karakterisztikát produkál. A külső USB hangkártyaként működő eszköz fejhallgató erősítőként is használható, 200 mW kimeneti teljesítményével, 16 és 150 Ohm közötti fül illetve fejhallgatókat képes kiszolgálni. Beépített akkumulátorral is rendelkezik, mely teljes feltöltést követően, maximum 15 órányi üzemidőt nyújt.

FiiO ALPEN 2 E17K mobil DAC és fejhallgató erősítő belső

A FiiO ALPEN 2-E17K hamarosan szerkesztőségünkbe is megérkezik, így aztán hamarosan részletes tesztet mutatunk be róla itt, az AV-Online hasábjain.

www.fiio.hu

FiiO ALPEN 2 E17K mobil DAC és fejhallgató erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.