Megújult a Denon Márkabolt

2019. október 23., szerda, 10:05

Denon Márkabolt hifibolt házimozibolt audio hifi házimozi hangfal hangszóró Bluetooth hangszóró soundbar mélyláda hifi hangfal házimozi hangfalszett hifi erősítő házimozi erősítő

Látványos felújításon esett át az Allee bevásárlóközpontban található Denon Márkabolt. A frissítések az esztétikát és a gördülékenyebb termékbemutatási lehetőséget egyaránt segítik.

Denon Márkabolt bejáratDenon Márkabolt bejáratDenon MárkaboltDenon MárkaboltDenon MárkaboltDenon MárkaboltDenon MárkaboltDenon MárkaboltDenon MárkaboltDenon MárkaboltDenon MárkaboltDenon MárkaboltDenon MárkaboltDenon MárkaboltDenon Márkabolt Bang & OlufsenDenon Márkabolt fejhallgatókDenon Márkabolt házimozi bemutatóterem

Világosabb és tágasabb dizájnt kapott a bolt központi eladótere, mely a bevásárlóközpont folyosójáról nézve a nagyobb cégek minimalizmussal kevert eleganciáját adja vissza.

Denon Márkabolt

A korábbi, kissé zsúfolt belsőhöz képest a tér közepéről szinte mindent száműztek - mindössze három piros szék maradt, melyekbe a látogatók lehuppanhatnak és megfülelhetik kiszemelt sztereó- és házimozi összeállításukat. A bolt mennyezetét akusztikai elemekkel (diffúzorokkal) töltötték ki a "demó-képes" hangminőség érdekében.

Denon Márkabolt

Előrelépés a korábbi installációhoz képest a sztereó fal szélén beépített hangdoboz- és erősítő választó, mellyel pillanatok alatt beállítható, hogy melyik hangsugárzó szóljon, milyen elektronika támogatásával.

Denon Márkabolt

A szemközti falon kaptak helyet a házimozi komponensek, soundbar alapú rendszerek és mélynyomók, valamint néhány beépíthető és falra akasztható megoldás is kipróbálható.

Denon Márkabolt

Külön falat kaptak a vezeték nélküli (és akkumulátorról üzemelő) egydobozos hangrendszerek, valamint egy elegáns és hangulatos szögletet elkülönítettek a Bang & Olufsen eszközöknek is.

Denon Márkabolt Bang & Olufsen

Ugyanitt libasorban állnak a felpróbálható, meghallgatható fejhallgatók is.

Denon Márkabolt fejhallgatók

A belső moziszobán nem történtek radikális módosítások, vagy talán mégis, hiszen sokkal kevesebb termék áll/üzemel a helyiségben. Így ez a tér is letisztultabb, átláthatóbb, a hangminőségnek is jót tett, és nem utolsósorban a szaktanácsadók dolgát is megkönnyítheti, amikor hangfal cserére kerül sor.

Denon Márkabolt házimozi bemutatóterem

Az Allee bevásárlóközpontban megtalálható Denon Márkabolt hétfőtől-szombatig 10:00-től 21:00-ig, valamint vasárnap 10:00-19:00 óráig látogatható.

denonmarkabolt.hu

Denon Márkabolt

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.