Megújuló Bowers & Wilkins fülesek

2014. szeptember 23., kedd, 06:05

Bowers Wilkins BW B&W audio hifi fejhallgató Bowers fejhallgató BW fejhallgató BW P5 BW C5 P5 S2 C5 S2 P5 fejhallgató C5 fülhallgató

Frissítve, új típusszámmal fog érkezni idén ősztől a Bowers & Wilkins P5 fejhallgatója és C5 fülhallgatója. A "Series 2" jelöléssel érkező termékek a gyártó szerint, lényeges akusztikai fejlesztésen mentek keresztül.

P5 S2 és C5 S2 néven kerül boltokba az angol B&W legújabb fej- és fülhallgatója. Az "S2" jelölés a külsőre nézve nem jelent számottevő változásokat, egyedül a P5 külsejét borító alumíniumlemezt fújták feketére.

BW P5 S2 fejhallgató

Egyébiránt a P5 S2 továbbra is valódi bőr és rozsdamentes acél kombinációjából készül, viszont a benne lévő hangszórót olyan verzióra cserélték, amelynek membránja inkább a hagyományos hangfalakéra hasonlít. Tekintettel a nemrég általunk is tesztelt P7-re, sejthető, hogy a változás jót tesz a P5-nek is.

BW P5 S2 fejhallgató

A C5 S2 10%-kal könnyebb lett elődjéhez képest, továbbá e modell is újraoptimalizált (9,2 mm átmérőjű) hangszórókkal rendelkezik. A konstrukció egyedisége megmaradt, azaz a kábel körbefut a hangszórókamra körül, és hurkot formál, utóbbi a fülgerincünk alá támasztható a nagyobb stabilitás érdekében.

BW C5 S2 fülhallgató

A B&W P5 S2 és C5 S2 termékek már itthon is kaphatóak 56 000 valamint 94 000 Ft-os bruttó fogyasztói áron. Részletes tudásukról hamarosan kimerítő cikket olvashatnak az AV-Online hasábjain!

www.aymara.hu

www.bowers-wilkins.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.