Megjelent a Torus AVR Elite tápszűrő

2020. szeptember 8., kedd, 05:10

Torus audio hifi tápszűrő

Az AVR Elite a Torus - neves kanadai gyártó - új csúcsmodellje, ami komoly minőségi szintet képvisel a tápszűrők szegmensében. A benne lévő leválasztó transzformátor túlmutat a hagyományos tápteljesítmény szabályozáson és túlfeszültség védelmen azzal, hogy galvanikusan leválasztja és izolálja az érzékeny elektronikus komponenseket a tápellátástól, amivel kiiktatja az áthallásokat és keresztszennyezéseket, és javítja az audió jelek minőségét.

Torus AVR Elite tápszűrőTorus AVR Elite tápszűrő hátlap

A Torus Power leválasztó transzformátorok drámaian csökkentik a zajszintet, miközben jobb dinamikát, hangábrázolást és stabilabb basszust nyújtanak. Az új modellben a gyártó a toroid leválasztó transzformátor mellé távoli elérést is kínál, a korszellemnek megfelelő mobiltelefonos alkalmazással. Mindehhez újratervezett áramkörök, 32 bites processzor, elkülönített tápfeszültség vezérlés és továbbfejlesztett, minden eddiginél pontosabb feszültségvezérlés is jár.

Torus AVR Elite tápszűrő hátlap

A Torus lehetőséget biztosít távoli monitorozásra is, a TorusConnect-n keresztül. Ez főleg telepített rendszerek esetében szerencsés, mivel így minden probléma előbb észlelhető és a cég így sokkal gyorsabban nyújthat segítséget ügyfeleinek. Az applikációval akár jelentéseket is kaphatunk a rendszer áramellátásáról. Ezen túlmenően védi eszközeinket a feszültségtüskék és az áramkimaradások okozta károsodástól is.

A Torus AVR Elite hamarosan elérhető az A.I.D.A. Audió kínálatában.

aida-audio.hu

toruspower.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.