Marshall mindenkinek!

2019. május 15., szerda, 15:50

Marshall audio hifi hangfal hangszóró Marshall hangfal Marshall hangszóró Bluetooth hangfal Bluetooth hangszóró Marshall Bluetooth hangszóró

A Marshall már rég túl van azon, hogy csupán gitárerősítőket gyártson. Most három olyan termékkel rukkoltak elő, melyek közül az egyik biztosan megfelel a mobil és kültéri zeneszeretők elvárásainak.

A hordozható Tufton, akár húszórányi működésre is képes egyetlen feltöltéssel. Bluetooth 5.0 csatlakozáson át, tíz méterről is tudjuk irányítani. A beépített háromutas hangszórókészlet 360 fokos térleképzésre képes. A piros és fekete színkombinációban készült modellben 40 wattos erősítést kapott a mély-, 2x15 wattosat a közép-, egy 10 wattosat pedig a magas szekció, mindezt persze D osztályban.

Marshall Tufton Bluetooth hangszóró

A hangerő a készülék tetején, klasszikus tekerő gombokkal is állítható, ahogyan a magas- és mélytartomány is. Ezeket persze telefonról, a Marshall Bluetooth appon keresztül is szabályozhatjuk. Sőt, akár a készülék átnevezésére és egyéb beállításokra is módot ad a gyártó alkalmazása. Vezetékes kapcsolat terén egy 3,5 mm-es Jack áll a rendelkezésünkre. A Tufton a vállpántjával könnyedén szállítható és használható, akár esőben is, hiszen időjárásálló.

Marshall Tufton Bluetooth hangszóró

A Stockwell II le sem tagadhatná a rokon szálakat, hiszen szintén Bluetooth vezérlésű, a hatótávolság is megegyezik, ahogyan a vízálló bevonat, a kezelőszervek száma és funkciója vagy a vállpánt, a használati ideje szintén elérheti a húsz órát.

Marshall Stockwell II Bluetooth hangszóró

180x161x70 mm-es méretei igazán kompakttá teszik, a mély szekció 10, a kettő magas pedig 5 wattos támogatást kapott, természetesen szintén D osztályban, a súlya pedig az 1,5 kg-ot sem éri el.

Marshall Kilburn II Bluetooth hangszóró

A Kilburn II szintén a család tagja, tulajdonképpen a Tufton és a Stockwell II között foglal helyet. Ő is húsz óráig bírja szuflával, 20 wattos erősítése van a mélyhangszóróknak, 8 wattos a kettő magassugárzónak, a súlya 2,5 kg.

Marshall Kilburn II Bluetooth hangszóró

Mindhárom készülék sajátja, hogy mellékelnek hozzá egy kábelt, távirányítót, valamint akkumulátort. Az utóbbi normál, 2,5 órás töltés során biztosítja a 20 órányi játékidőt, 20 perces gyorstöltés után "csupán" 4 órányi lehet a szórakozás. Igazi kis ékszerdobozokról van tehát szó mindhárom esetben, amivel elsősorban rocker barátnőnket ajándékozhatjuk meg, akár a közelgő fesztiválok idejére, hiszen az elázást minden téren bírják majd a Marshall ígérete szerint.

audmax.hu

www.marshallheadphones.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.