KEF LS50 Wireless sci-fi őrülteknek!

2018. április 26., csütörtök, 11:10

KEF audio hifi hangfal hifi hangfal aktív hangfal KEF hangfal KEF aktív hangfal

A KEF LS50 Wireless tudásánál csak a kinézete vagányabb, ám az angol cég úgy érezte, utóbbit tovább is lehetne fokozni, így született meg a KEF LS50 Wireless Nocturne by Marcel Wanders.

A Nocturne a KEF és a Marcel Wanders dizájn stúdió együttműködésének gyümölcse. A hangfal technikai paramétereihez nem nyúltak hozzá mindössze az előlapját és hangszórójának felületét látták el dekoratív mintákkal. Az optikai tuning még jobban kiemeli a (korábban általunk is tesztelt) LS50 Wireless technokrata hangulatát, ugyanakkor olyan vizuális effektust ad hozzá, aminek köszönhetően használat közben és szó szerint éjjel-nappal szobadísszé válik.

KEF LS50 Wireless Nocturne by Marcel Wanders aktív hangfal

Messziről is jól látható a különös, óraszámlap által inspirált arculat, amelyhez közelebb lépve kétdimenziós textúrák imitálják a különböző akusztikai/zenei elemek sokféleségét. A magassugárzó körül hangjegyek és szimbólumok egészítik ki az összképet. A villanyt lekapcsolva pedig sötétben foszforeszkáló mintaként tárul elénk a látvány.

KEF LS50 Wireless Nocturne by Marcel Wanders hangszóró

Ahogy említettük, a technikai paraméterek nem változtak, kapunk tehát egy pár DA konverterrel, WiFi és Bluetooth adapterrel kiegészített, 230 W/oldal teljesítményű, nagyfelbontású hangsugárzót, melyekben a gyártó saját fejlesztésű koncentrikus Uni-Q hangszórókészlete dolgozik. Az elektronika DSP-vezérelt és a finombeállításokat telefonos applikáción keresztül is elvégezhetjük, csak hogy néhány extrát említsünk a sok közül.

KEF LS50 Wireless Nocturne by Marcel Wanders aktív hangfal

A KEF LS50 Wireless Nocturne by Marcel Wanders vezeték nélküli aktív hangfalpár már Magyarországon is megvásárolható 799 990 forintért.

www.aida-audio.hu

kef.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.