Jeff Goldblum The Capitol Studio Sessions - I Shouldn’t Be Telling You This

2021. január 3., vasárnap, 16:50

vinyl lemez vinyllemez lemezajánló zeneajánló

Bizonyára kevesen tudják, hogy Jeff Goldblum színész már 14 éves korában megtanult zongorán játszani, miután a családjába került egy hangszer, hiszen arra, hogy erre fény derüljön, ezt követően még ötven évnek kellett eltelnie.

Jeff Goldblum The Capitol Studio SessionsJeff Goldblum

A Capitol Studios Sessions című albuma a Mildred Snitzer Orchestrával történt együttműködés első anyaga, amit a Decca Records adott ki 2018. november 9-én, a vendégzenészek között pedig olyan neveket találunk, mint Imelda May, Till Brönner vagy Haley Reinhart. A debütálást izgalmas kritikákkal fogadták és elsőszámú jazzalbumnak titulálták az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban is, Goldblumról pedig a The Times azt írta, "Emlékeztet minket arra, hogy a jazznek engedni kell, hogy szórakoztató legyen". A Daily Telegraph szerint Goldblum ugyanolyan laza és improvizatív, mint a színészi játékában, hiszen a képernyőn megjelenő karizmáját és különcségeit hozza a zongorázásnál is, teljesen egyedi stílusban. Glastonbury-ben, 2019 nyarán bejelentette, hogy egy vadonatúj lemez készül, ami meg is jelent november 1-én, ezúttal is a Decca gondozásában, és a The Mildred Snitzer Orchestra együttesével, a címe pedig I Should Not Be Telling You This lett, és meglepő duettvendégek lenyűgöző sorával rendelkezik, példa erre Sharon Van Etten, Inara George, Fiona Apple, és még sorolhatnánk. Tom Lewis, a Decca Records alelnöke szerint Jeff Goldblum a jazz Pied Piperje. "Hihetetlen sokféle indie, soul és popgyerekeket csábított el a meglévő zenei otthonuktól, és a dzsessz varázslatos világa felé vezette őket. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy Jeff Goldblum szerepel zenei életünkben." - mondta. Az album ezúttal nemcsak zongorajátékos képességeit, hanem hihetetlenül jellegzetes hangját is megmutatja, hiszen most Ő áll a középpontban.

Jeff Goldblum

A Hollywood szívében, a Henson Recording Studios-ban (Herb Alpert, John Lennon, The Carpenters, Joni Mitchell és Carole King lemezeinek otthona) felvett albumán Jeff Goldblum és a The Mildred Snitzer Orchestra anyaga megint úgy teremt hangulatot, mint senki más. Profi, de nem feltétlenül a profizmuson van a hangsúly, hanem a szórakozáson és szórakoztatáson. Ez az album borítóképén is mutatkozik, amit Frank Sinatra házánál készítettek, és Goldblum vérlaza, mint ahogyan színészi játéka és a zenei előadása is.

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.