Robotzsaru - Robocop előzetes

2013. szeptember 15., vasárnap, 07:05

Robotzsaru Robocop előzetes filmelőzetes filmajánló ajánló HD trailer

Bizony, lefújták a port a félig ember, félig robot történetének forgatókönyvéről, hogy a mai vizuális lehetőségekkel újabb robotzsaru filmet forgassanak.

RobocopAz 1987-ben debütált Robotzsaru, majd az 1990-ben kiadott Robotzsaru 2 fontos építőköveivé váltak az akció/sci-fi műfajnak. Manapság, mikor az Emlékmás, Star Trek, Superman és számos régi história újrafeldolgozásra kerül, jó kérdés, hogy pont ezzel a sztorival lehet-e érdeklődést kelteni? Nos, a rajongók majd eldöntik...

A jövőre mozikba kerülő Robotzsaru története a legtöbb nézőnek ismerős lesz. A nem túl távoli jövőben (2028) játszódó események szerint brutális véget ér egy rendőr élete, ám egy szuperfejlett technológiai vállalat úgy határoz, hogy a holttestet kiborg-testté alakítják át, és újra életet lehelnek bele. A készítők hűek maradtak a nevekhez, így a robotzsaru karaktere ugyanúgy Alex Murphy, a technológiai vállalat az OmniCorp, a helyszín pedig változatlanul Detroit. A konfliktuson sem variáltak, a géppé átalakított emberben felélednek az emlékek és bosszúvágyat érez gyilkosaival szemben. A látványilag korszerűsített robotfigura testében bizonyos Joel Kinnaman színész foglalt helyet, de olyan arcok is felbukkannak az előzetesben, mint Samuel L. Jackson (Ponyvaregény, Star Wars, Bosszúállók) vagy Michael Keaton (Batman visszatér, Jackie Brown, Lapzárta). 

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.