Emotiva áradat

2017. június 14., szerda, 14:35

Emotiva audio hifi házimozi processzor végfok erősítő sztereó erősítő hifi erősítő házimozi processzor házimozi végfok házimozi erősítő Emotiva hifi Emotiva házimozi Emotiva sztereó erősítő Emotiva házimozi erősítő

Hosszú várakozás után végre tetemes mennyiségű Emotiva készülék landolt hazánkban, a legolcsóbbaktól a legnagyobb erejű gépszörnyekig csemegézhetnek a vásárlók.

A Home Movie, mint új Emotiva forgalmazó immár kiteheti bemutatótermének polcaira az első szállítmánnyal érkező portékát. A friss áru kicsomagolását olvasóink is figyelemmel követhették Facebook-on, egy élő adás keretein belül.

Első körben főleg BasX szériás elektronikák és végerősítők érkeztek, de más érdekesség is kezünk ügyébe került.

Emotiva TA-100 sztereó erősítő

A közösségi oldalon lévő nézői visszajelzések alapján legtöbben a TA-100 integrált sztereó erősítőre kíváncsiak, mely bruttó 189 990 forintos áráért a hangfalak meghajtásán kívül DA konverterként, lemezjátszó előerősítőként és FM rádió tunerként is használható. A nagy érdeklődésre való tekintettel elsőként e típust kezdjük tesztelni.

Emotiva A-500 belső

Mindazonáltal még bőven lesz mit hallgatnunk, elvégre a BasX sorozatba tartozó A-150/A-300 (sztereó) és A-500/A-700 (5/7 csatornás házimozi) végerősítőkből és a PT-100 előerősítőből is érkezett.

Emotiva BasX

Utóbbiakon kívül a megfizethető high end-ként emlegetett XPA família egyes tagjait is megtalálhatjuk, beleértve az XPA-1 monoblokk, XSP-1 előfok és XPA GEN3 moduláris rendszerű erősítőket.

Emotiva XPA GEN3

Ugyancsak említést érdemelnek az Airmotiv típusú hifi hangfalak, melyek állványos tagja (B1) már szerkesztőségünkben járatódik. Bruttó 129 990 forintos pár árával a B1 az általunk ismert legolcsóbb hangdoboz, amely ribbon magassugárzót és szőtt mélyközép membránt is tartalmaz.

Emotiva B1 hangfal

Az Emotiva termékek elérhetőségével és árával kapcsolatban részletesebben a Home Movie honlapján lehet tájékozódni. A fentebb említett eszközökre hamarosan kimerítő cikkek keretein belül térünk vissza itt, az AV-Online hasábjain.

www.homemovie.hu

emotiva.com

Emotiva az AV-Online szerkesztőségében

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.