CEDIA 2011 - Polk Audio

2011. október 10., hétfő, 19:50

CEDIA 2011 kiállítás hangsugárzó hangfal Polk Audio

A Polk zászlóshajó szériája, az LSiM is új köntösbe öltözött, és végre megleshettük az egész sorozatot. A csúcs az LSiM 707 álló hangdoboz, alatta pedig az egyel kisebb LSiM 705, ezen kívül egy állványos hangsugárzó és 2 különböző centert találunk.

Ezeket a tavalyi CEDIA-n mutatták be, de a gyártás sok hónapot csúszott, így csak nemrég kezdték el az összeszerelést. Már nagyon várjuk az érkezését hazánkba, a zászlkóshajót biztosan tesztelni is fogunk hamarosan.

Íme egy robbantott kép egy LSiM707 hangfalról. Így már érthető, hogy miért csúszott annyit a gyártás: a doboz nagyon bonyolult felépítésű. Már korábban írtrunk egy összefoglalót a termék hangszóró technikai újdonságairól.

A Polk Surround Bart több, mint másfél éve mutatták be először, idén frissítették a terméket. A bonyolult csatlakozásokat most már egy külső doboz tárolja, így maga a hangprojektor csupán 2,3 cm mélységű. 3-, 5-, és 7-csatornás módokat támogat, a szélen lévő mélysugárzók dupla lengőtekercsesek, így sokkal összetettebb mozgásokat is képesek leutánozni. A hangszórók kónusza gömbölyű, elsődlegesen a légmozgások és torzítások csökkentésére.

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.