Denon fejhallgatók zenefüggőknek

2014. október 7., kedd, 07:05

Denon audio hifi fejhallgató hifi fejhallgató Denon fejhallgató Denon fejhallgató 2014 Denon Music Maniac

A Denon kínálatában három új fejhallgató jelent meg, melyeket kifejezetten audiofil zenerajongók számára készültek.

AH-MM400, AH-MM300 és AH-MM200 néven kerülnek forgalomba a japán hifióriás legújabb fülesei. A régóta futó Music Maniac sorozattal a Denon saját dizájnra törekedett, viszont idővel ők is belátták, hogy az igényekhez nem csak hangminőségben kell igazodni. Éppen ezért mindhárom termék európai ízlésnek megfelelően épül, finom formákkal és kellemes színekkel kombinálva.

Denon AH-MM400 fejhallgató

Az AH-MM400 típus fül köré fekvő kialakítású, ennél fogva nem csak a trió legnagyobb, hanem legkényelmesebb tagja is. A Denon állítása szerint ez a fejhallgató a tőlük elérhető legjobb, referencia hangminőséget garantálja, miközben zárt rendszerének köszönhetően remek zajszűrő képességekkel is rendelkezik. Az exkluzivitás érdekében nem fém vagy műanyag, hanem valódi, amerikai diófa lemezeket láthatunk a fülkamrák külső oldalán.

Denon AH-MM400 fejhallgató

Mindhárom fejhallgatóban a Denon saját fejlesztésű, ?Free Edge? technológiával működő, karbon és papír keverék hangszórói találhatók. A gyártó saját fejlesztésének lényege, hogy a hangkeltő réteg szélén megszüntették a hangszóró szélének hátsó peremét, így könnyedebb mozgást, és nagyobb merevséget sikerült elérni.

Denon AH-MM300 fejhallgató

Az AH-MM200 és MM300-as típusok könnyen összecsukhatóak, üvegszállal erősített szerkezetük által hatékonyabb a hangszóró rezgéseinek elnyelése, és persze strapabíróbb a készülékház. A gyártó közleménye szerint eddig kb. 4000 emberen végeztek különféle teszteket és felméréseket, hogy kiderítsék, milyen hangzást preferál a hangminőséget szomjazó felhasználói réteg. Kíváncsian várjuk, hogy mit sikerült alkotniuk!

Denon AH-MM200 fejhallgató

A Denon AH-MM400, AH-MM300 és AH-MM200 fejhallgatók hamarosan itthon is kaphatóak lesznek, fogyasztói árukról a forgalmazónál és a hivatalos márkaboltokban lehet érdeklődni.

hu.horn.eu

Denon AH-MM400 fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.