Beyerdynamic A 200 p, mint mobil erőmű?

2014. január 23., csütörtök, 05:45

Beyerdynamic DAC fejhallgató DA konverter fejhallgató erősítő Beyerdynamic erősítő Beyerdynamic DAC Beyerdynamic A 200

Tekintettel a hordozható fejhallgató erősítők népszerűségére, a füles-szakmában régóta jártas Beyerdynamic is rászánta magát, hogy lépjen ezen a téren. Az A 200 p alig nagyobb egy gyufásdoboznál, miközben egy feltöltéssel akár 11 óra hosszan üzemelhet, és aprócska testébe egy nagyfelbontású DAC is került.

Beyerdynamic A 200 p fejhallgató erősítő és DACBeyerdynamic A 200 p fejhallgató erősítő és DACBeyerdynamic A 200 p fejhallgató erősítő és DACBeyerdynamic A 200 p fejhallgató erősítő és DACBeyerdynamic A 200 p fejhallgató erősítő és DACBeyerdynamic A 200 p fejhallgató erősítő és DAC bőrtokBeyerdynamic A 200 p fejhallgató erősítő és DAC bőrtokBeyerdynamic A 200 p fejhallgató erősítő és DAC USB kábel

A Beyerdynamic A 200 p is igazolja, hogy akik telefonról vagy tabletről hallgatnak zenét, nem minden esetben elégedettek mobileszközük hangminőségével. Beépített digitális/analóg konverterrel rendelkezik és USB-n keresztül külső DAC-ként használhatjuk iOS vagy Android eszközökkel párosítva. Ennek érdekében még extra kábelt is mellékel a gyártó, egy Lightning és egy Micro USB-csatlakozósat. Természetesen számítógépre kötve is használhatjuk az A 200 p-t, Mac és Windows rendszerről is fut.

Beyerdynamic A 200 p fejhallgató erősítő és DAC USB kábel

Új gyártmányát a Beyerdynamic elsősorban nemrég debütált füleséhez, a T 51 p modellhez ajánlja. Elmondásuk szerint egy utcai fejhallgató is lényegesen jobban szól, ha hifi elektronikára kötik, ennek tényét az AV-Online korábbi tesztjei több ízben megerősítik. Természetesen más márkájú fülesek is ráköthetőek. Ha jobban megfigyeljük, az A 200 p oldalán lévő gombok kísértetiesen hasonlítanak egy audiofil mobileszköz kezelőszerveire, és ez nem véletlen. A Beyerdynamic az Astell & Kern céggel karöltve fejlesztette ki a szóban forgó terméket, mely mellé egyébként övre csatolható védőtok is jár.

Beyerdynamic A 200 p fejhallgató erősítő és DAC bőrtok

Végül néhány "száraz" termékadat: nem csak méretben (55 x 55 x 13 mm) hanem súlyban is (51 gramm) baráti, belsejében 192 kHz/24 bit mintavételezésű DAC található. Hangerejét 135 fokozatban állíthatjuk, egy feltöltéssel pedig 11 órán keresztül képes működni.

A Beyerdynamic A 200 p a tengerentúlon már kapható, Magyarországra még nem tudjuk mikor érkezik belőle, de kb. 300 eurónak megfelelő összegért lehet majd hozzájutni.

www.basys.net

Beyerdynamic A 200 p fejhallgató erősítő és DAC

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.