Új Panasonic hangrendszerek

2014. április 17., csütörtök, 15:50

Panasonic soundbar hangfal hangrendszer Panasonic soundbar Panasonic hangrendszer

A Panasonic nemrég több új terméket is bemutatott, melyek közül természetesen a manapság népszerű soundbar rendszerek sem maradhattak ki.

Úgy tűnik, hogy a falra szerelhető hangsugárzók is egyre karcsúsodnak, ami felveti a kérdést: ez a hangra nézve mennyire jelent gondot? Még nem tudhatjuk, mindenesetre az újoncokba rengeteg extrát sikerült belezsúfolni.

Panasonic SC-HTB880 soundbar hangrendszerPanasonic SC-HTB880 soundbar hangrendszerPanasonic SC-HTB680 soundbar hangrendszerPanasonic SC-HTB680 soundbar hangrendszerPanasonic SC-HTB580 soundbar hangrendszerPanasonic SC-HTB580 soundbar hangrendszerPanasonic SC-HTB8 soundbar hangrendszerPanasonic SC-HTB8 soundbar hangrendszer

A Panasonic új soundbar készülékei kecses, háromszög keresztmetszetű formatervet kaptak. A spéci kialakításnak nem csak dizájnbeli jelentősége van, mivel a terméket vízszintesen használva a hangszórók továbbra is a felhasználó felé szólnak. Újításként említhetjük a 4K képjel átengedését, melynek köszönhetően a hangrendszer zökkenőmentesen beiktatható pl. a Blu-ray játszó és a TV közé. Ezt a támogatást nyújtja a legnagyobbként számon tartott, SC-HTB880-as hangrendszer. Az említett modell egyébként a LincsD-Amp erősítés második generációját tartalmazza, amellyel a gyártó szerint sikerült minimalizálni a torzításokat és rezonanciákat.

Panasonic SC-HTB680 soundbar hangrendszer

Az SC-HTB880 és kisebb testvérei (SC-HTB680 és SC-HTB580) egyaránt rendelkeznek a gyártó által ?Clear-mode Dialog?-nak nevezett hangbeállítással. Ennek aktiválásával pontosabb és dinamikusabb virtuális centercsatornát hallhatunk. Mindhárom modell támogatja az NFC-t (egyérintéses Bluetooth párosítás okostelefonnal vagy tablettel) és a HDMI ARC (Audio Return Channel) funkciókat. Mivel a vékony készülékházba épített hangszórók önmagukban nem keltenek ütős basszusokat, természetesen mélynyomó is jár az említett típusokhoz. A ranglétra legalsó fokára pozícionált SC-HTB8 az újoncok ?legszerényebb? tagja, ő csak mélysugárzó nélküli sztereó kiosztással rendelkezik, viszont még önmagában is feldobhatja a TV-k jellemzően gyenge hangzását.

Panasonic SC-HTB8 soundbar hangrendszer

A Panasonic újdonságok idén tavasszal Magyarországra is megérkeznek, pontos fogyasztói árukról a hivatalos viszonteladóknál lehet érdeklődni.

www.panasonic.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.