Audio Centrum, új bolt a régi helyen

2013. június 13., csütörtök, 12:20

Audio Centrum hangfal hifi hifi bolt házimozi bolt erősítő lejátszó

A megszokott címen, a régitől alig 15 méterre, új üzletben várja vásárlóit az Audio Centrum.

Audio CentrumAudio CentrumAudio CentrumAudio CentrumAudio CentrumAudio CentrumAudio Centrum moziszobaAudio Centrum hifi szobaAudio Centrum hifi szoba

Aki az elmúlt időkben megfordult az Audio Centrum boltjában az biztosan látta és érezte, hogy a cég már kinőtte régi helyét. A felújítás és bővítés lehetősége persze bizonyos szintig rendelkezésre állt, de az igazi megoldás mégis egy új, nyitottabb, tágasabb üzlethelység volt. Ezt szerencsére épületen belül, vagyis ugyanazon a címen, alig 15 méter távolságra a régi helytől, sikerült megoldani.

Audio Centrum

Az új üzlet klasszikus elvek szerint épült fel. Az eladótérben dobogókon, polcokon és vitrinekben sorakoznak a képviselt gyártók különböző termékei, hol méret, hol ár szerint rendezve. A forgalmazott márkák egy része persze kapott kisebb-nagyobb saját megjelenést is. Így például a Pro-Ject, a Nordost és az IsoTek is külön-külön vitrinben díszeleg.

Audio Centrum

Persze az új helyiség, az új bútorok és a tágasabb tér ma már nem elég a sikeres működéshez. A régi hely talán leginkább szívfájdító pontja a kinőtt, zsúfolt bemutatóterem volt, ami helyett most sokkal jobbat kellett építeni. Az új üzletben immár két demószoba várja az érdeklődőket, a korábbinál csinosabb és szellősebb formában. Az új helyiségek ráadásul akusztikai hangolást is kaptak. Ez mérésekre és komoly tervező munkára alapozott, egyedi és hagyományos csillapítócsövek és táblák kombinációját használva igyekszik ideális feltételeket teremteni.

Audio Centrum hifi szoba

Az egyik helyiségben elsősorban a sztereó zene élvezetének eszközei sorakoznak. Itt a szoba két végén is komplett rendszerek vannak beüzemelve, hogy gyorsabban lehessen meghallgatni őket egymás után. A másik szobában egy házimozi rendszert állítottak össze, feszített vászonnal és több vetítővel.

Audio Centrum moziszoba

A márkákat ezúttal inkább nem sorolnánk, elég megnézni az Audio Centrum honlapját. Aki arra jár, kukkantson be, győződjön meg róla, milyen lett az Audio Centrum az átalakulás után!

www.audiocentrum.hu

Audio Centrum

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.