A nép által tervezett hangfal

2014. március 31., hétfő, 12:00

System Audio audio hifi hangfal SA pandion SA hangfal hifi hangfal System Audio hangfal

Új hangfalat jelentett be a System Audio, melynek fő különlegessége, hogy nyílt fórum tervezte, azaz szinte mindenkinek lehetett hozzászólása a termék tervezésében. Így bizonyos értelemben világelső megoldással van dolgunk.

System Audio pandion 2 állványos hangfalA világ egyik legnagyobb, Kaliforniában székelő hangsugárzó kutatólaborjában, 20 mérnök végzi a tervezési munkálatokat. A System Audio ezt most felülmúlta, miután 110 mérnököt sikerült összegyűjtenie az új hangsugárzó elkészítéséhez. Az ügy szépsége, hogy a seregnyi hozzáértő, tanácsadó személy, önként vállalkozott a feladatra, csak hogy megosszák tudásukat a termék jobbá tételéért. A 2012 februárjában indult projekt nemrég célba ért és megszületett a System Audio pandion 2 típusú állványos hangfal.

A gyártó által leírt közleményben bátran kijelentették, hogy ez az eddigi legjobb hangsugárzó, amit a System Audio készített. A kétutas doboz 8 kilogrammos tömeggel bír, max. terhelhetősége 200 watt, frekvenciatartománya pedig 40 Hz-től 25 kHz-ig terjed. A cég már hozzá tartozó állványt is kínál, a hangfal fekete vagy fehér színben érhető el.

A System Audio pandion 2 hamarosan hazánkban is kapható lesz, pontos fogyasztói áráról az itthoni forgalmazónál lehet érdeklődni.

www.audiocentrum.hu

www.system-audio.com

System Audio pandion 2 állványos hangfalSystem Audio pandion 2 állványos hangfalSystem Audio pandion 2 állványos hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.