A legnagyobb hazai Bose demó fal

2015. október 30., péntek, 07:55

Bose audio hifi fejhallgató fülhallgató házimozi soundbar mélyláda Bose fejhallgató Bose fülhallgató Bose házimozi házimozi rendszer házimozi hangfalszett Bose házimozi Bose hangrendszer Bose hangfal Extreme Audio Bose házimozi rendszer

Magyarország legnagyobb Bose bemutató falát állította fel budapesti boltjában az Extreme Audio.

Bose demófal az Extreme Audio-nálBose demófal az Extreme Audio-nálBose demófal az Extreme Audio-nálBose demófal az Extreme Audio-nálBose fejhallgatók az Extreme Audio-nálBose demófal az Extreme Audio-nálHifi és házimozi rendszerek az Extreme Audio-nál

Eredeti Bose tervek szerint, a gyártó előírásainak megfelelően berendezett házimozi bemutató falat állított fel az Extreme Audio a Sopron úti üzletben. A boltban, ahol mindig látunk valami újat, ezúttal közvetlenül a bejárat melletti területet alakították át. Ide került az amerikai gyártó kínálata, a fejhallgatóktól, a hordozható hangrendszereken át, egészen a házimozi összeállításokig.

Bose demófal az Extreme Audio-nál

A demófalon egymás mellett sorakoznak a márkára olyannyira jellemző, apró szatellit hangrendszerek és a soundbarok is, így egy kicsivel könnyebb a választás. Mi meghallgattunk néhányat és meglepődtünk.

Bose fejhallgatók az Extreme Audio-nál

A bejárat melletti polcokon a fej- és fülhallgatók sorakoznak, ezek közül több modellt hamarosan tesztelni fogunk.

Bose demófal az Extreme Audio-nál

A fejhallgatók és a házimozik közötti polcon, vezeték nélküli hangrendszerek várják, hogy valaki meghallgassa őket.

Hifi és házimozi rendszerek az Extreme Audio-nál

Úgy tűnhet viccelődünk, amikor azt írjuk, hogy az Extreme Audio-nál már törzsvendég a bútorasztalos és a gipszkartonos, pedig nem kevés igazság van ebben. Az idén már beszámoltunk egy új Dolby Atmos bemutató szobáról, egy új JBL Harman/Kardon falról és miközben épp az új Bose demóról írunk, mintegy mellékesen, azt is megjegyezzük, hogy időközben átépült a fejhallgató részleg és kialakításra került egy újabb hifi/házimozi zóna.

Nincs még egy kereskedő, aki ilyen ütemben alakítaná át a bemutatótermét. Kalapunkat emeljük az cég elszánt vezetése és kitartó munkatársai előtt.

www.extremeaudio.hu

Bose demófal az Extreme Audio-nál

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.