Modern hifistáknak is kedvez a Zappiti

2018. február 27., kedd, 05:10

Zappiti audio hifi házimozi lejátszó médialejátszó audio lejátszó hálózati médialejátszó Zappiti Music hálózati audio lejátszó

Zappiti Music néven üdvözölhetik a Zappiti 4K és 4K HDR médiajátszó tulajdonosok az új alkalmazást, mellyel a tévé használata nélkül is lejátszhatják kedvenc zenéiket.

A Zappiti médiajátszói gazdag szolgáltatás felhozataluknak köszönhetően korábban is ajánlottak voltak, különösen azoknak, akik 4K (UHD) felbontásúra akarták fejleszteni házimozi rendszerüket. A Zappiti Music kliens hozzáadásával kicsit a zenekedvelők felé is araszol a cég.

Zappiti Music App

A Zappiti Music lényegében egy szoftveres kiegészítő felület, vagy ha úgy tetszik, segédalkalmazás, amelyet applikáció formában letölthetünk iOS és Android rendszerű mobileszköre. Ezt követően a telefon/tablet kijelzőjén is böngészhetjük a Zappiti médiajátszóhoz közvetlenül csatlakoztatott, vagy a helyi hálózaton lévő háttértár zenei könyvtárát.

Zappiti Music Zappiti 4K HDR

A Zappiti Music a Zappiti Player 4K és 4K HDR modellekkel kompatibilis, rajta keresztül akár szerkeszthetjük is fájljainkat, valamint lejátszási listákat is létrehozhatunk, csak hogy néhány fontosabb információt említsünk. A szoftver használatáról, egyéb tudásáról és telepítéséről részletesebb információk a Zappiti valamint az itthoni forgalmazó (AV-Land Kft.) honlapján.

www.avland.hu

zappiti.com

Zappiti Music iPad App

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.