Lotoo PAW Gold Touch utazó hifistáknak

2018. április 10., kedd, 12:05

Lotoo audio hifi lejátszó zenelejátszó Lotoo lejátszó hordozható lejátszó mobil lejátszó Lotoo zenelejátszó hordozható zenelejátszó mobil zenelejátszó

A mobil zenelejátszók piaca egyre tarkább, ugyanakkor a léc is egyre feljebb kerül. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Lotoo nemrégiben bejelentett zászlóshajója, a PAW Gold Touch.

A Lotoo nem régóta található meg itthoni kereskedelemben, de az anyavállalataként futó Infomedia 19 éve meghatározó helyet tölt be a keleti piacon. Legújabb termékük, a PAW Gold Touch képviseli egyfelől a gyártó tudásának legjavát, másfelől válasz is a többi gyártó hasonló eszközeire. Ahogy nevéből sejthető, egyik fő újítása a teljes előlapját lefedő érintőkijelző. Utóbbi ujjlenyomatvédő bevonattal rendelkező Corning Gorilla Glass 5 felületet tartalmaz, a benne lévő panel pedig 3,77 colos IPS Retina LCD.

Lotoo PAW Gold Touch zenelejátszó

A készülék házát CNC technológiával dolgozták ki, repülőgép-ipari minősítésű alumínium ötvözetből, luxusszintű karórákat idéző hangerőszabályzó potmétere pedig aranyozott. Másfelől gyarapíthatja a ma még nem túl népes, szimmetrikus 4,4 mm-es Pentaconn kimenettel rendelkező készülékek táborát.

Lotoo PAW Gold Touch zenelejátszó

A Gold Touch áramköre több processzoros architektúrára épül, külön elektromos csatornák táplálják a vezeték nélküli, digitális feldolgozó és hangjel továbbításért felelős modulokat. A digitális-analóg jelátalakítást AKM AK4497 EQ chip végzi, mely szükség esetén 768 kHz/PCM vagy DSD512 jelfolyamokat is képes kezelni. Utóbbi kiegészül egy AK4137EQ felskálázóval és kettős PLL órajel generátorral.

Lotoo PAW Gold Touch zenelejátszó

A Gold Touch USB 3.1 Type-C csatlakozón keresztül tölthető árammal, ugyanezen keresztül mozgathatjuk rá a fájlokat is. Hivatalosan legfeljebb 2 TB (!) kapacitású SD kártya helyezhető bele háttértárnak. További érdekesség, hogy az eszköz kettős irányú, küldeni és fogadni is képes Bluetooth 4.1 adapterrel is rendelkezik. A beépített, 5500 mAh kapacitású akkumulátor egy feltöltéssel (a gyártó szerint) kb. 10 órányi üzemidőre képes, és ha már szóba került az idő, bekapcsolást követően a rendszer 2 mp alatt képes felállni. A saját fejlesztésű szoftverben többek közt parametrikus EQ is található, egyébiránt a Gold Touch külső USB DAC-ként is működik.

Lotoo PAW Gold Touch zenelejátszó menü

A készülék hamarosan Magyarországon is megvásárolható lesz, pontos árával és várható érkezésével kapcsolatban az itthoni forgalmazónál lehet érdeklődni.

muzixgroup.com

Lotoo PAW Gold Touch zenelejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.