Cardas hangkar kábelek lemezjátszó fejlesztéshez

2019. május 9., csütörtök, 15:15

Cardas audio hifi lemezjátszó hangkar hangkarkábel Cardas Audio hangkar kábel hangkar kábel csatlakozó

A Cardas USA-ban gyártott, kifejezetten lemezjátszós hangkarokhoz szánt kábelei már itthon is megvásárolhatók.

A Cardas Audio nevével világszerte lehet találkozni annak ellenére, hogy a gyártó mai napig egy szolidnak tűnő, Oregon megyei családi vállalkozásként üzemel. Az itthoni disztribútor (KáCsa Audió Kft.) kínálatában nemrég hangkar kábeleik is megjelentek annak apropójából, hogy a lemezjátszós világ folyamatosan fejlődik és érzékelhetően megnőtt az igény az LP kiegészítők iránt. A lelkes "csináld magad" hifisták számára eddig nem sok alternatíva ajánlkozott arra az esetre, ha a hangkarban lévő, hajszálvékony kábelt szerették volna jobb minőségűre cserélni.

A Cardas kapásból két terméket kínál erre az esetre, mindkettő a Litze huzal elvét hasznosítja. A kisebb modell neve (33x4) az AWG keresztmetszet mértékegységet jelenti, tehát 4 db 0,0255 négyzetmilliméteres vezetőt tartalmaz. A Clear 34x4 nem csupán vékonyabb (4 x 0,0201 mm2), hanem anyagtisztasága is magasabb, mivel a Cardas extrém tisztaságú Clear réz vezetőjéből készítették, ugyanakkor leheletvékony külső nejlon szigetelésének köszönhetően rendkívül kis tömegű.

Cardas Audio hangkar kábel csatlakozó

Hangszedő csatlakozót is kínál a gyártó, amelyet négy darabos kiszerelésben, arany vagy ródium bevonatú kiadásban lehet megvásárolni. Az említett termékek mindegyike megtalálható a KáCsa Audió szaküzletében és webáruházában.

kacsa-audio.hu

www.cardas.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.