Vadonatúj AudioQuest kábelek

2014. november 17., hétfő, 07:10

AudioQuest audio hifi hangfal interconnect interkonnekt audio kábel hifi kábel összekötő kábel interconnect kábel interkonnekt kábel

Frissült az AudioQuest felső kategóriás, analóg összekötő kábelcsaládja. Az új, továbbfejlesztett szériák mostantól a négy alapvető elem mintájára Water, Earth, Wind és Fire fantázianeveken lesznek elérhetők.

AudioQuest Water interconnect kábelAudioQuest Water interconnect kábelAudioQuest Earth interconnect kábelAudioQuest Wind interconnect kábelAudioQuest Fire interconnect kábelAudioQuest Fire interconnect kábelAudioQuest Water, Earth és Wind interconnect kábelek

A korábban Columbia, Colorado és Niagara nevekkel futó kábelek főbb jellemzőit hordozzák tovább, kicsit átdolgozott felépítéssel és más színekben, a Water, Earth és Wind kábelek. A Fire a nagy sikerű Sky széria utódja, egyben a négy közül a legmagasabb pozíciót foglalja el.

 AudioQuest Fire interconnect kábel

Mind a négy ?elem? készül RCA és XLR csatlakozókkal is, továbbá a gyártó egyedi tervezésű, 72v DBS rendszerével is büszkélkedhetnek. A fejlesztések következtében mindegyik kábel átmérője kb. 1 mm-t hízott, így a bennük lévő szigetelő légcsövek is keményebb, vastagabb fallal rendelkeznek, ami a gyártó szerint akusztikailag pozitív hatást eredményez. További érdekesség, hogy az új összekötő kábelek csatlakozóinak ezüstözött bevonatát immár más jellegű, még kifinomultabb technológiával hordják fel. A csatlakozófejek a még magasabb kategóriájú WEL és Wild szériákból lettek átvéve, tehát összességében az új ?elemek? csak pozitív irányba fejlődtek. Hogy hangban mire képesek, azt remélhetőleg hamarosan mi is megtudjuk, hogy kimerítő cikk formájában közölhessük Önökkel itt, az AV-Online hasábjain.

www.audioquest.hu

www.audioquest.com

AudioQuest Water, Earth és Wind interconnect kábelek

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.