Új elektromos áram generátor az IsoTek műhelyéből

2016. október 17., hétfő, 14:50

IsoTek audio hifi tápszűrő high end táp izolátor IsoTek tápszűrő

EVO3 Genesis One néven debütált az IsoTek legújabb váltóáram generátor készüléke, mely teljesen új, tiszta jelet képes nyújtani hifi forráseszközeink számára, ezzel drámai hangminőség javulást okozva.

IsoTek EVO3 Genesis One tápszűrőIsoTek EVO3 Genesis One a HIGH END 2016 kiállításonIsoTek EVO3 Genesis One a HIGH END 2016 kiállításon

A főleg tápkábelekre és hálózati szűrőkre specializálódott IsoTek korábban is kínált Genesis néven futó elektromos áram generátorokat, azonban a 4 kimenettel rendelkező nagyágyúért több, mint 5 millió forintos összeget kértek. Az EVO3 Genesis One olyan szempontból lehet áttörés, hogy a nagyobb testvérnél alkalmazott technológiát megfizethetőbb kivitelben nyújtja. Egyetlen bemenetet és kimenetet kínál, melyről legfeljebb 100 W-nyi energiát képes biztosítani. Így használata elsősorban nem a sokat fogyasztó erősítőkhöz, hanem pl. DA konverterekhez, CD-lejátszókhoz és egyéb forráseszközökhöz párosítva javasolt.

IsoTek EVO3 Genesis One a HIGH END 2016 kiállításon

Az IsoTek EVO3 Genesis One képes kiiktatni közös és differenciális módusú zajokat is. Lineáris tápegysége 85 dB-nyi zajcsillapítású, D osztályú topológiával működik, belső kábelezése tömör ezüstmagos (PCOCC) vezetőket tartalmaz. Szükség esetén többet is (legfeljebb 6 db-ot) összecsatolhatunk belőle, ez esetben speciális összekötő vezeték használata szükséges. A Genesis One a már megszokott IsoTek minőséget nyújtja, géppel kidolgozott, extrudált alumínium készülékháza előlapi kijelzőt is tartalmaz, amelyen nyomon követhetjük a teljes harmonikus torzítást, kimenő feszültséget és energiafogyasztást is.

Az IsoTek EVO3 Genesis One hamarosan Magyarországon is megvásárolható lesz, várható érkezéséről és pontos fogyasztói áráról a forgalmazónál, ill. hivatalos viszonteladóknál lehet érdeklődni.

www.audiocentrum.hu

www.isoteksystems.com

IsoTek EVO3 Genesis One a HIGH END 2016 kiállításon

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.