Új Denon Envaya Bluetooth hangszórók

2017. december 5., kedd, 05:10

Denon Envaya audio hifi hangfal hangszóró hangrendszer Denon hangfal Bluetooth hangrendszer Bluetooth hangszóró

Megújul a Denon teljes Envaya sorozata, amely immár nem két, hanem három modellt tartalmaz, új extráik közt említhető a víz- és porálló kivitel is.

Az új, IP67-es tanúsítvánnyal rendelkező Envaya modellek a korábbi sorozattól eltérően egyforma dizájnra épülnek (úgy tűnik, hogy a gyártó megállapodott az egyébként tényleg ergonomikus Envaya Mini külleménél), funkcióik azonosak, viszont méretük eltérő, ennél fogva más teljesítményadatokkal és üzemidővel rendelkeznek. Új az Envaya Link funkció, aminek köszönhetően két egyforma hangrendszer összepárosítható úgy, hogy ugyanazt a zenét sztereóban közvetítsék. Ez a szolgáltatás mindhárom eszközben megtalálható. Ugyancsak közös adottságuk a telefonos hangosítás lehetősége, amellyel iPhone tulajdonosok a Siri asszisztenst is elérhetik.

Denon Envaya Bluetooth hangszóró

A trió legnagyobb tagja (Envaya DSB-250BT) egy 3,5 órás feltöltést követően 11 órányi folyamatos üzemidőt ígér. Belsejében 2x13,5 W teljesítményű erősítő található, 2 db teljessávú hangszóró és egy 53x135 mm felületű passzív basszus radiátor társaságában.

Denon Envaya Bluetooth hangszóró

A középső (Envaya Mini DSB-150BT) testvér 11 órát képes egyhuzamban zenélni 3 órás töltés után, a legkisebb (Envaya Pocket DSB-50BT) pedig kis kevesebb, mint 400 grammos tömeg mellett nyújt 10 órás non-stop zenehallgatási lehetőséget. Mindegyikük aptX-kompatibilis Bluetooth 4.1 profilt tartalmaz, vezeték nélküli hatókörük szabad térben a specifikáció szerint akár 30 méter is lehet.

Denon Envaya Pocket Bluetooth hangszóró

Az új Envaya (64 990 Ft), Envaya Mini (47 990 Ft) és Envaya Pocket (31 990 Ft) Bluetooth hangszórók hamarosan az itthoni viszonteladóknál is rendelhetők lesznek.

hu.horn.eu

Denon Envaya Bluetooth hangszórók

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.